Nejste přihlášen/a.
Když auto táhne na stranu, může to dělat nestejný tlak, poškozené kolo, nebo rozhozený souběh. Podle odborníků by se měla kola po montáži točit stále stejným směrem, protože už při provozu nastalo uvnitř pláště určité pnutí v kordu a nemělo by se kolo točit obráceně, protože může dojít k poškození kordu.
Přesně tak. Při otáčení kola, které se předtím dlouhodobě točilo jedním směrem, opravdu hrozí při trvalé změně směru otáčení poškození kordu. Mohu potvrdit z vlastní zkušenosti, V průběhu cca 20 let jsem několikrát musel vyhodit pneumatiku, která udělala bouli po porušení kordu díky změně směru otáčení. Pak jsem si to začal více hlídat a je po starostech.
Důležité je označení vnější strany Outside. Pokud auto netáhne do strany, tak se nic neděje. Kupte si čepičky s označením kola a je po problému příště.
Pneumatiky jsou trojího druhu:
1. Kterým je jedno jak jsou.
2. U kterých se musí dodržet směr rotace.
3. U kterých se musí dodržet vnější a vnitřní strana.
Pneumatiky, které by kombinovaly 2 a 3 nejsou, to by se potom musely vyrábět pravé a lavé. Pokud máte typ 3 je jedno jak se točí. Ono se sice říká, že by se každá pneumatika měl točit pořád stejně, údajně když se nějaký čas točí na jednu stranu a pak ji namontujete obráceně, tak se pak prý víc sjíždí. Pokud na tom vůbec něco je, tak to ale určitě není rozdíl zásadní.
Tyhle pneumatiky nejsou směrový , podstatná je hloubka dezénu a podle toho hodit na auto. Jestli teď pravý přední bude vlevo vzadu je jedno...
Pokud je směrová, tak je směr otáčení označený. (inside - outside není směrová, jen rozlišuje vnější a vnitřní stranu jak se má nasadit na ráfek)
Směr otáčení je lepší zachovat. Neoznačit pozici kola na autě byla chyba toho kdo to sundaval. Pokud nevíš tak holt loterie příp. profík který to pozná podle způsobu ojetí bloků. A je lepší prvních pár set km nejezdit na hraně než se opačně jeté bloky přizpůsobí novému směru.
U směrové pneu to je jasně dané, outside/ inside sice směrová není, ale i u nesměrové pneu je lepší dodržet směr otáčení tak jak už byla jetá.
Pokud táhne do strany tak hlavně rozlišit co bylo přední a zadní (hloubka vzorku) + hloubku vzorku v celé šířce. Mohl jsi např. nasadit na nápravu jednu původně přední a jednu zadní, každou s jinak vysokým vzorkem...
Někdy se tady člověk dozví zajímavé věci, bohužel podložené jen zkušeností rádce, na stránkách výrobců nikde neuvedené. Netvrdím, že nefungují. Ale neslyšel jsem o nich, narážím na to, že při záměně pneu se musí dodržet směr otáčení i u asymetrických pneu. Já vycházím z tohoto pravidla a ještě nikdy mi v servisu neřekli, že je špatně pneumatiky.cz/...
Podobných laciných článků je v poslední době spousta.. Redaktor je placený za kus (článek), tak ho napíše za 10 minut a podle toho to vypadá... Jaké pravidlo myslíš? Jsou tam 4 způsoby každý jiný.. Obecně dnes platí měnit jen přední - zadní a dodržet směr otáčení tj. stranu auta.
No trošku bych nesouhlasil - jsou to prodejci pneu a kdyby psali bludy, obrazně řečeno by si sr..i do vlastního hnízda. A psal jsem o asymetrických, je to hned první příklad. A u každého obrázku je napsané, čeho se to týká, stačí číst. Ale samozřejmě může platit to, co je tady v diskuzi napsáno. Jen bych to rád viděl někde seriózně uvedené ( web pneuservisu, výrobce pneu...) Tady bývají někdy hodně zvláštní názory podložené jen tím " mě to tak funguje ".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.