Nejste přihlášen/a.
Jak dlouho mám na vyzvednutí vozu od dealera, potom co mi dal vědět, že je vůz k vyzvednutí? Jde mi o to, že bych si objednal auto, dejme tomu že mi prodejce řekne že bude v září, ale já bych potřeboval až v listopadu. Mohl bych si taky objednat o 2 měsíce později, ale to by mi pak mohl říct, že propouštěli a bude až v lednu, proto radši objednám dřív a pak ho tam nechám 2 měsíce čekat.
podotázka: Kdy se platí vůz, při přebírání, objednání, nebo někdy kdy je transportován z fabriky k dealerovi? Lze si objednat vůz přímo v Mladé Boleslavi, bez dealera? Přijde mi zbytečné dávat nějakou navýšenou cenu dealerovi, když vím přesně co chci a on to akorat zadá do systému a bude rád jak na mě vydělal.
Z finančních důvodů. Peníze na auto budou, ale radši bych počkal ať mám větší finanční rezervu.
na to jsou autorizovani prodejci aby ty auta prodavali, automobilka nechce a ani nema cas na to aby resila vymysly zakazniku, proste od dealera dostane objednavku, auto vyhodi z linky a nazdar
jinak pochybuju ze ho tam nechaji stat 2 mesice, si musis pri objednavani domluvit a napsat do smlouvy ze auto chces vyzvednout treba kolem poloviny listopadu
zalohu se plati pokud budou auto zadavat do vyroby, i kdyz pokud budes auto chtit vyzvednout az v listopadu tak budou chtit zalohu i kdyby stalo na salone
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.