Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fiat Tipo názor

Od: pivko® odpovědí: 9 změna:

Zdravím, poohlížím se po nějaké novotině a trochu v tom tápu, jaký máte názor na Fiat Tipo, konkrétně verze street? Popřípadně co by bylo lepší v podobné cenové relaci? Jde mi jen o ježdění do práce a na nějaký nákupy a občas do Prahy, což mám cca 120km, takže určitě chci benzin, určitě nechci při předjíždění prošlápnout podlahu a taky nechci, aby to bylo vyloženě auto pro baby. Díky :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

3x

Jestli myslíš nový tak na předjíždění to moc neni.. Ekologickej pidimotorek - 1,4 70 kW je na takový auto na slušné zrychlení dost málo. Jinak ale vychází z osvědčenýho FIRE motoru, tak se dá čekat že se nebude sypat a vydrží dlouho.. Když vidim jaký motory Fiat dělal ještě před pár lety a jaký ekozoufalosti dnes tak se mi chce brečet.

Co znám (starší) Fiaty, tak velká poruchovost je jen mýtus a reál je srovnatelný se slavným VW Akorát když se vysype VW tak platí "stane se je to stroj" a když se úplně stejně vysype Fiat tak je to "strašnej šrot co se podělal)

Zábavný svižný auto třeba Focus s 1,5 EB

parazit
hodnocení

2x
Ahoj
Zrovna loni začali ve světě motoru dělat dlouhodobý test fiatu tipo.1.4turbo.ve verzi stret.a zatim ho nějak nehanëj.možná by stalo za to to sledovat.
My jsme po něm taky pokukovali,ale zklamalo mě.že menu a infopanel(tablet uprostřed)není v češtině.jinak je to prostorné a hezké auto.

mak*
hodnocení

2x

Fiati obecně nejsou oblíbená auta. Takže jsou levná a podle mě ta neoblíbenost vychází z toho, že není nad německé auto. takže já bych do toho v klidu šel. Lepší než dávat 2x tolik za shnilýho Golfa.

jezevec*
hodnocení

1x

Němci říkají, že FIAT je zkratka pro "Fehler In Allen Teilen". A myslím, že mají pravdu. Na druhou stranu jeden známej měl určitou dobu Fiat 500 Abarth. Váží to asi 900 kilo a s 1,4 Turbo benzínem to dávalo asi 140 koní. Neskutečně zábavný auto, lítá to jak motokára a sedí jako přilepený. Ale je to fakt jenom na blbnutí...

hodnocení

1x
Dnes je málo jednoduchých a spolehlivých aut - jedním z nich je Fiat Tipo.
Základní benzin 1,4 70k stačí.
Silnější motor 1,4 T-Jet 88 kW mají ve Světě Motorů na dlouhodobý test a jsou spokojeni.

joudis*
hodnocení

0x
Když koukneš kolem sebe tak Fiatu moc nejezdí Proč asi? Ital hezký vzhled ale jinak nic moc. Spíše doporučuji VW Golf IV a nebál bych se dieslu s nájezdem 300 000 km ale i 1.6 v benzínu ale tam netuším jak s nájezdem km je odolná ...

A všeobecně díly nejen na G4 jsou 2x dražší než na fiaty !Ne-li vícekrát!

hodnocení

0x

Zkus kouknout tady, píšou tam majitelé jaké mají s autem zkušenosti.

hodnocení

Dík za odpovědi...abych to trochu doplnil, mám 6 let 206ku a najel jsem s tím asi 35000 a je to 1.1i...nejsem zadnej pirát jen chci trochu zrychlení, protože tohle je bída a nechce se mi vyhazovat zbytečně moc jen za auto...mám jiný koníčky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]