Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Existuje auto s nastavitelnou sedačkou spolujezce?

Od: kris odpovědí: 11 změna:

Znáte osobní auto které má tuto možnost? Myslím tím nastavitelnost výšková, příp sklon. děkuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kare
hodnocení

2x

jedničková Octaviie to má :)

hodnocení

2x

Škoda Felicia má výškově stavitelná sedadla v akční verzi Excellent, Mystery a tuším ještě nějaké. Vesměs od roku 99 - 2001. Řidič i spolujezdec.

jurajjuraj*
hodnocení

0x

treba accord z roku 2003, ale u vetsiny aut to je jen u vyssich vybav

hodnocení

0x
No ma to i moje 20 let stare bmw e46 (v male vybave) a ani me nenapadlo, ze to neni bezny stav.

hodnocení

0x

Sklon opěradla mají nastavitelná snad všechna auta minimálně od roku cca 1970, výškové nastavení a sklon sedáku jsem měl v Jeepu Cherokee z roku 1995 a určitě to nebyla novinka. Možná by bylo těžší najít auto, které to nemá. U Forda 1,4i z roku 1990 si už nepamatuju *nevi*.

hodnocení

0x

Fabia r.v 2005 to měla, teď mám o(k)ctávku 3 a taky to má.

hodnocení

0x

Většina aut má nastavitelné obě přední sedačky v několika směrech snad od počátku devadesátek.
U těch českých už je to dnes také standardem.

xenofob

a stará škoda 105L v lepší výbavě měla v zadních dveřich popelníčky, dokonce to bylo vytištěno v TP:-P

xenofob - *sok* Co mají popelníky ve dveřích společného s nastavováním předního sedadla?

Mimochodem - ty byly už ve starém Spartaku, akorát že byly v bočním tapecírunku, protože vzadu žádné dveře nebyly.

xenofob, popelníčky v zadních dveřích drželi i Favority a Felicie i v těch nejchudších výbavách :)

hodnocení

0x

Skoro všechna nová auta.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]