Nejste přihlášen/a.
Tankuju na benzina Vervu 100. Je modrá a beru si ji i do kanystru a meju v ní i součástky. Třeba včera jsem v ní vymejval homokynetický kloub. Perfektně meje vše, takže motoru určitě svědčí. Nětvoří úsady a to jsem s e přesvědčil na předchozím motoru, kdy jsem měl k vůli těsnění hlavu dole.
Dále tankuji na Euro Oil. Vše vpohodě. Dokonce na EO mají ještě u nás stojany s průzorem, takže se lze přesvědčit proti světlu o čistotě paliv.
Proč nemají dnešní stojany průzory? Biosložky by v nich ukázaly kaly a zneprůhlednily by je.
Vyhnul bych se Onu, Marketům, atd... Shell je nesmysl a jednu dobu měl problém s vodou v nádržích. O biosložce nemluvě v želví poweru .
Ale bude tu spousta lidí, kteří doporučí svojí osvědčenou pumpu. Což je vpořádku. Ono se to může lišit i mezi městy.
rozdíl je především v ceně, za mne nejhorší a nejdražší benzin je u OMW...ale tam lidé především pokuřují a popíjí kafe nebo svačí predraženou včerejší pizzu...rozdíl se nejlépe pozná při tankování do slabších mopedů a malých motocyklů
nejlepsí pokud jde o cenu/výkon je nafta od eurooil bez biosložky
ono bez problémů, nízká cena znamená že majitelé mají nižší marži a přesto vydělávají
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.