Nejste přihlášen/a.
4x
Dobrý den, chybí snad už jen alkohol a drogy. Hrozí Vám (oprávněný) trest. Pokud máte řidičák, tak už ne. A gratuluji policii k úspěšnému zákroku na "piráta" silnic. Zdravím!
doplněno 03.06.20 18:32:
michael9 - soud ano, ztráta ŘP ano, ale vězení asi nikoliv. Opatřete si dobrého advokáta.
doplněno 03.06.20 18:46:
michael9 - nejsem advokát a možná nemám všechny informace. Motorku Vám asi ponechají (pokud to nebylo opakovaně). Spáchal jste toho více najednou a jestli to bude jen přestupek, tak to si nemyslím. Skoro to vidím na podmínku. No, svěřte se do rukou advokáta.
Pokud jste ještě neměl nic se zákonem a žádné další škraloupy tak vězení nehrozí.I když možná by Vám tak měsíc na zkoušku prospěl aby jste příště věděl jak se máte chovat.
0x
Já mam taky z mládí na kontě náký to ujetí autem a na motorkách sem jezdil bez papírú uz od 15ti a sem v pohodě asi se to tenkrat tak nebralo
Počítam že mu daj mastnou pokutu a seberou na rok papiry a až si pude obnovit tak ho podusí
Pokud to měl jako prvni přestupek asi pude v pulce zažadat o vrácení na podmínku
také jsem jezdil bez papírů ale na městem na červenou a už vůbec ne městem bez SPZ, to může napadnout jen pitomce, porušit co se dá, ještě na sebe upozorńovat okolí a následně se tím ještě chlubit v poradně
k zákazu řízení a podmínce za obecné ohrožení navrhuji ješte digitální obojek hlídající dodržení zákazů![]()
Pokud někdo ujíždí jak kokot (projíždí křižovatky na červenou, zatáčky v protisměru) tak klidně obecné ohrožení a takovým debilům bych to nekompromisně dával. A jsem pro americký styl pronásledování, tj. pokud začne ujíždět tak ho co nejdřív pit-manévrem odstavit aby loterie koho sejme trvala co nejkratší dobu. Současná praxe kdy jen za nim jedou dokud se někde nevyseká nebo nerozstřelí zátaras je hra s životama lidí kteří se do honičky náhodou přimotaj. Jak začne ujíždět tak nekompromisně sundat při první příležitosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.