Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ruční hustilka

Od: tondaa*

Zdravím,

vím, že je to blbá otázka a je nejlepší pumpu, kterou jsem dostal k YETIMU zahodit, ale nedá mi to a nevím jak ta pumpa funguje. Chtěl bych s ní foukat kolo.

Nevím jak to funguje. Dal jsem tam novou gumu, ale pumpa nemá žádné dírky na přisávání vzduchu, jak to u normální pumpy bývá.

Nemůže mi to někdo vysvětlit prosím.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

xenofob
hodnocení

0x

máte někde foto toho dárku?

tondaa*
hodnocení

Díky za zájem, pumpu mám na chatě, takže foto nemám.

Normální pumpa má dírky na přisávání vzduchu. Tato nemá. Funguje jen když odšroubuji hadičku a pumpa nasaje přes ten otvor. Nevím, jestli tam nebyla nějaká speciální gumička a přisávání vzduchu jsem zabránil tím, že jsem ji vyměnil za normální gumičku.

Děkuji za váš čas. V sobotu jedu na chatu a pumpu vyfotím.

Zdraví Tonda

tondaa*
hodnocení

Zdravím, zasílám foto. Jde mi o pochopení principu. Jak pumpa přsává vzduch. Na starých pumpách na kolo byly na boku vyvrtány dírky.

Předem děkuje důchodce z Olomouce-

T.

Ruční hustilka

hodnocení

0x
Tahle pumpa funguje úplně stejně jako ty s těma dírkama, jediný rozdíl je v tom, že vzduch se přisává kolem tlačné tyčky. Někde se přece muselo ušetřit
doplněno 08.06.20 10:17: Že teď nefunguje, může být způsobeno ztvrdlou manžetou na pístu, musí být měkká, aby při pohybu nahoru kolem ní mohl proudit nasávaný vzduch.
tondaa*
hodnocení

Díky za info. V tom bude asi problém. Já jsem tam dal novou gumu. Zkusím dát nějakou měkkou gumu a nebo vyvrtat dírku.

Zdraví T.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]