Nejste přihlášen/a.
Mám stareho passata 1,9tdi 66kw kod m.1Z rv.94 a při zátahu mi to celkem dost syčí, z kabiny to slyším kolem sředového panelu. Dál mám pocit jakoby auto hůř tahne (ale tah má) možna na 80-90% výkonu.
Na diagnostice to nic nepsalo, zavady prý žádné, vymenil jsem nejake hadicky (ta od egr) tu od od turba tam jsem nedosáhl, ale nekteři mechoši řekli, že to nebude ten problém. Včera jsem dost jezdil a vypozoroval jsem přerušení tahu, najednou auto prestalo táhnout vůbec, na 4.st a zkopce to nešlo ani víc do otáček (nešlo vubec zrychlit), jen jsem jen konstantní rychlosti, tak jsem dal nohu z plyn.pedalu, znocu sešlápl plyn a auto se normál jelo, za autem černý dým. takhle mi to začiná blbnou víc a víc. Do nouzovégo režimu to nepada. Jinak auo vubec nekouří a nežere (okolo 5/100) (tak asi intercollerem to zřejme nebude), praskla tlaková hadice asi taky ne, když to nekouří, co by ted amohlo být? Že by EGR ventil nebo snad turbo? (turbo by melo být bez naklápění),na 2stranu diagnostika nic nepoznala, tezko říct jestli diagnostika rozezna špatne turbo nebo EGR? Nestačilo by zaslepit EGR ventil? Diky za info
budes mit prasknutou nekterou hadici od turba , ty hrube co maji rychlospojky, obrazek napr. pietro-eshop.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.