Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké nové auto?

Od: zagyy odpovědí: 11 změna:

Dobrý den shaním nějaké hezke kombi nebo seden.
Cena do 235000,-, velka navigace, hezký design, krásny interie.
od roku 2012.
Děkuji moc za rady, tipy.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jurajjuraj*
hodnocení

1x

co znamena hezke?

kazdemu se libi prece neco jineho

jezevec*
hodnocení

0x

Přihoď dvacku a doporučím tohle...
sauto.cz/...

Ale jak píše můj předrádce, sto lidí, sto chutí. Někdo považuje za nejkrásnější auto historie Fiat Multipla, jinej Oktávku. To je prostě těžký.
Kdybych ti měl sám za sebe doporučit "nejkrásnější a nejzábavnější auto na světě", můj tip by byl tenhle kousek...
suchen.mobile.de/...

0000

Subaru super ale s tou spotřebou jakou to má by se moc nepovozil *cert*

jezevec*
Když chceš vopičku, musíš mít na banány... :-D
A když si koupíš auto, který má 300 koní,... Ale dá se s tím jezdit za nějakých 18l na 100 km.

hodnocení

0x

Mně jsou auta úplně jedno, ale moc se mi líbí Renault fluence, nebo jak se to píše. Je takové zvláštní a moc lidí ho nemá. Ovšem o technické stránce nevím nic, ale ono je to dnes už podobné všude.

berger*

Dajko,připomněla jste mi přítelkyni. Teď tvrdě vyžaduje citrona c4 coupe. Na otázku proč? mi řekla,že to auto má hezký zadek...*zed**alene*

To znám. Když se dceři narodil druhej potomek, zjistila, že má malý auto. Zeťák že tedy nějaký koupí, říkám, když si vybere něco dražšího pověz, přidám ti. Druhej den volal, že ji je jedno jaký, jen větší a HLAVNĚ žlutý. *hej**hej*

mira1133
hodnocení

0x

Za ty peníze můžeš koupit Astru J (i generaci K s dieselem a vyšším nájezdem), Focus a nebo z vyšší střední třídy tady byla zmiňovaná Audi A6 (taky super auto). Nebál bych se ani Céčkovýho Mercedesu (akorát musíš přidat cca 20000kč)

jezevec*
Céčkovej medvěd je super, měl jsem ho 5 let. Problém je v okamžiku, kdy musíš do Mercedes - servisu. Aktuálně mají hodinovou sazbu kolem 2.200,-Kč...

hodnocení

0x

Nadpis je zavádějící. Nové auto a r.2012 nejde nějak dohromady. Pokud chceš ojeté auto, tak máš snad nějakou představu. Pokud ne, tak seber nějakého známého automechanika a vyraž s ním do autobazaru. Ale podle toho, jak se k tomu stavíš, tak je asi úplně jedno co to bude, hlavně že to možná pojede a bude vnitřek vonět jako manekýna.

hodnocení

0x
Ja bych koukal po volvu s manualem a 5 válcovou naftou

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]