Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstoupení od smlouvy - skrytá vada

Od: hanus* odpovědí: 1 změna:

dobrý den..

chtěl jsem se zeptat, jestli nemá někdo zkušenost s odstoupením od smlouvy..?koupil jsem renault lagunu lpg r.v.98 za 70tis..při koupi bylo vozidlo v horším stavu..cukalo a motor chcípal, ale i přesto sem vůz koupil, protože prodávající mi dal ještě 10tis slevu..po příjezdu do servisu sem ale na voze zjistil, že má špatnou řídící jednotku a další vady o kterých při koupi nebyla řeč..vozidlo také má propadlou nádrž rok a o tom se mi prodávájící také nezmínil..chtěl sem se zeptat jakou mám šanci na odstoupení od smlouvy a jak to mám dále řešit? děkuji za odpovědi..

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
podle me velkou, ale cas je proti Vam. Jestli to bylo vcera, predevcirem hned za nim nebo dopis do vlastnich rukou... s pribyvajicim casem se to muze hur dokazovat, ackoliv ty zavady jsou asi prokazatelne puvodni... ale nac cekat?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]