Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy na STK?

Od: mifek* odpovědí: 10 změna:

Zdravím,

měl jsem platnou STK do 8.5.2020. Pár dní před tím neprišel technickou kontrolou a dostal jsem 30 dní na opravu. Emise byly splněny. Dnes jsem splnil i technickou a na protokolu mám uvedeno, že mi platí do 30.5.2022. Emise se ale neopakovala a ta je platná tedy jen do 8.5.2022? Znamená to tedy, přestože mám technickou do 30.5.2022, budu muset na STK před 8.5.2022?

Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ne, EK a TK máte platné do 30.05.2022.

Jsem blbec.

hodnocení

2x

STK bys měl mít platnou do 8.5 2022

hodnocení

1x
Múžeš jezdit do 8.5. Pak ti propadaj emise a nemáš na silnici co dělat
A když už pudeš na emise je dobry rovnou nechat udělat i stk at to máš v jeden den

hodnocení

1x
Já bych to viděl následně: emise budou určitě platit do 8.5.2022, protože protokol z STK neřeší emise, jen technický stav vozidla. No a bez platných emisí nemůžete jezdit, takže příští emise + stk do 8.5.2022

irk
hodnocení

1x

Pozor! Rozhodující je datum první neúspěšné tk. Pokud bylo např. 6.5.2020, pak opakovaná tk byla např. 25.5.2020.Tak příští pravidelná tk za dva roky bude k datu 6.5.2022. Tady se toto datum nijak neprodlužuje!

Píšu to pro vás jako příklad, protože ve skutečnosti nevím, kdy jste je prováděl.

hodnocení

0x

Při opakované TK do 30 dnů se jen a pouze má kontrolovat ODSTRANĚNÍ závad skrze které byla udělena jen na 30 dnů=na odstranění závad!TZN ostatní věci se NEKONTROLUJÍ ! Na em,ise půjdete až za dva roky ,respektive před uplynutím lhůty napsaní v protokolu z TK tj květen 2022!

hodnocení

0x

Co máte ve velkém techničáku,to je pro vás důležité.Technická kontrola musí být provedena do 1 měsíce od měření emisí jestli je později tak se její délka zkracuje(podle těch emisí)Toto platilo mnoho let a pokud jsem něco nepřehlédl tak stále platí

hodnocení

0x

Emisní zelená známka se navíc už nevylepuje. Platí termín TK, ale ten první.

jurajjuraj*
hodnocení

0x

nejsem si jisty ze se posledni dobou neco nezmenilo ale melo by ti to platit 2 roky od data kdy si poprve neprosel technickou, tzn .do "tech par dnu pred 8.5." 2022

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]