Nejste přihlášen/a.
Chci se zeptat když koupím auto na prodej, musím ho na sebe přihlásit nebo se dá nějak do odhlášky + musím každé auto pojistit když se s nim jezdit nebude a bude na soukromým pozemku?
Nechce se mi s každým autem litat na evidenci a na úřad.
Díky moc
4x
Jen tak mimo-do deseti dnů od koupě ojetiny má povinnost prodávající zajistit zápis ZMĚNY=provést evidenční kontrolu + onen zápis změny.Odhláška dnes není.Jinak kopupíš auto a myslíš že ZK Ti ponochá prodávající a bude platiti a čekat až Ty jej prodáš?Spíš ne,tedy až na nezodpovědné jedince.
Další pokud se koupí auto a prodá dříve jak rok od koupě=mělo by se dát ke zdanění!
Máš vstupní kapitál na zakopení x aut ,máš uzavřený prostor pro jeho-jejich parkování?Máš na toto=prodej a nákup MV živnostenský list?
Sedni spočítej si náklady a pak zjistíš,že to asi nebude jen tak otevřít AB.
Takže jsem pochopil že každé auto na sebe musím přepsat.
Čili musím mít nějaký prostor kde budu auta parkovat ale na zahradě mám X místa v tom nevidím problém. Chci prodat tak 2-3 auta do měsíce ne mít auto bazar.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.