Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde zařadit rychlost

Od: davidsedlacek odpovědí: 9 změna:
Čau chtěl jsem se zeptat blbnul jsem s autem trochu to víc točil mám mondeo 2l benzin 5 stupen a po tom co jsem s tím blbnul mi to z ničeho nic nezařadí žádnou rychlost motor běží a rychlost tam tam i bez spojky a nic nevíš čím by to mohlo být?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Určitě to máš rozbitý. Zkus ten problém popsat ještě jednou, česky a podrobně. Hlavně zda je to ruční řazení nebo automat.

doplněno 29.05.20 15:05:

Vypadlé táhlo řazení.

davidsedlacek
hodnocení

Mám manuál po nastartování motor normálně běží zkoušel jsem zařadit všechny stupně a ani se to nehne razeni jde i bez spojky ale spojka se normálně vrací

hodnocení

1x
Ožvýkal se korybut.

hodnocení

0x

Co to je za jazyk?

... rychlost tam tam i bez spojky a nic nevíš čím by to mohlo být ...

Prasklo nebo luplo při tom něco?

davidsedlacek
hodnocení

Nedělá to žádný zvuk ani nic nezadrhne absolutně nevím čím by to mohlo být kdybych to věděl nepíšu sem

Nedělá to žádný zvuk je přítomný čas. Mě zajímalo, co to udělalo těsně před tím, než se to pokazilo...*zed*

Tak piš alespoň tak, abychom ti rozuměli. Kolega jen citoval tvůj (promiň) blábol.

dodisek*
hodnocení

0x
Převodovka off nebo spojka off
Muže to dělat i starý olej v převodovce

V manuálu to starý olej dělat nemůže!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]