Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ježdění náklaďákem v 18

Od: kaktus123* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

od školy mám zdarma ŘP B a C.

I když jsem si myslel že bych se tím asi uplně neživil tak mě to popravdě začíná chytat. Doslova se těším na každou další jízdu a co je ještě lepší tak vidím velký pokrok.

Vím že lze jezdit s náklaďákem od 18 a to s rozšířeným profesním průkázem 280 hod. To je asi dvojnásobek obyčejnýho profesáku. Je to ale dost drahý.

Vím že existují i možnosti že se dá někde jezdit i v areálu bez profesáku. To by bylo na začátek celkem dobrý.

Jak to chodí v těch areálech různých společností jestli někdo ví?

Děkuju za odpodvědi ;)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Skupina C je ti celkem na nic pokud bys chtěl na kamion potřebuješ ještě skupinu E přívěsy
kaktus123*
hodnocení

Tak zatím jsem přemýšlel jenom o samotném ježdění na C bez E. E bych si dodělal třeba až bych měl něco odježděno náklaďákem...

janh*
C+E nad 7,5t od 21let...to znáš z autoškoly
kaktus123*
hodnocení

C+E si ještě nedělám a taky vím to že C+E ze zákona jde od 18 pod podmínkou rozšířeného profesního školení 280hod.

Samotná naše autoškola o tom nevěděla, ví o tom celkem málo lidí...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]