Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Závada start stop

Od: frantik* odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, jel jsem dnes z práce, ujel jsem 80km a z ničeho nic začala blikat žhavící spirála. Zastavil jsem a na palubovce nápis závada start stop. Vypl jsem a nastartoval motor objevilo se to znovu ale přidala se ikona závada motoru a auto ztratilo výkon. Mám Škoda octavia 1.6 TDI 85 kw s DSG rok výroby 2018. Čím to může být. Nejbližší autorizovaný servis je 76km daleko. Co mám podle vás dělat? Děkuji za odpověď

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já bych tam zavolal a po konzultaci jim auto dovezl. Asi to nebude nic vážného.

hodnocení

0x

Odkud je do nejbližšího servisu Škoda 76 km?
Chyby se dají načíst v jakémkoli i neautorizovaném a uvidíte. Ale pokud je to ještě v záruce, tak se autorizovanému asi nevyhnete...

hodnocení

0x
Bohužel se návštěvě servisu nevyhneš
Bez diagnostiky je vše jen hádání z křištálové koule
Závadu start stopu múže zpúsobit třeba nízké napětí nebo praskla náká pojistka
Zkontroluj pojistky a kontakty baterie vic udělat nemúžeš pak už jen servis

motak
hodnocení

0x
Na skodovkach bývá nějaká samolepka záruka mobility nebo tak něco...třeba to půjde použít.

olinl
hodnocení

0x

Tohle stojí za přečtení o start-stopu: garaz.cz/... Doporučuji přečíst do konce.

js*
hodnocení

0x
Dobrý den, jak váš příběh dopadl? Mám stejný problém se Seat.
martin82*
Dobry den, jak vam zavada dopadla? Dnes se mi stalo to same a nevim co to muze byt

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]