Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde strčit klíč do zámku

Od: petr® odpovědí: 3 změna:

Zdravím.

Dnes jsem přišel ke své Fábii z roku 2002 a nemohl jsem otevřít dveře u řidiče. Klíč tam nevlezl celý. Už jsem objednán do servisu. Co by mě zajímalo je, jestli mi tam někdo něco schválně strčil, nebo jestli se to mohlo nějak normálně rozbít. Parkujeme u nás v podzemních garážích. V neděli jsem přijel, normálně zamkl a dnes (úterý jsem neodemkl). Musel by to udělat někdo z baráku

Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Někdy pomůže WD-40 (většinou vždy pomůže). Prostříkat pořádně zámek přes klíčovou dírku a stavítka rozchodit zastrkáváním a vystrkáváním klíče.

hodnocení

1x

Áno,mohlo sa to normálne rozbiť. Minulý týždeň som odomkol spolujazdcové dvere a kľúč už nešiel celkom vrátiť späť a vytiahnúť,nakoniec sa mi ho podarilo vytiahnúť. Po rozobratí vložky zámku bola ulomená tyčka do zámku a kusok zapadol do dráhy otáčania vložky.Za dva dni sa to stalo to isté na vodičovej strane,akurát ešte k tomu zleteli okná dverí a nešli vytiahnúť ani z vnútra,podarilo sa ich vytiahnúť cez kufrový zámok.

hodnocení

0x
Možná zastrčená sirka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]