Nejste přihlášen/a.
Ahoj!
Nechci pořád dokola kupovat olej v plastových nádobách, které musím vyhazovat, anebo se mi zbytečně hromadí. Proto hledám místo, kde bych si do svého kanystru mohl olej nechat načerpat. Konkrétně M6AD. Je takové místo?
Spousta servisů, statky s dílnou pro traktory atd. Odlít není problém, otázka je cena kolik si přihodí.. Nebo vem svůj soudek olejservis.cz/...
příp. velkej kanystr olejservis.cz/...
POdobných prodejců je víc, kde to je výhodnější jsem nehledal..
Třeba zde : olejna.cz/...
Tuším že zrovna bo BéXa jsem bral M6AD nebo M7ADS sudový a potom ještě nějaký 15W40
Tak třeba v Náchodě. Kupoval jsem M6A. Snad nic levnějšího není. Ovšem nejlevnější je v těch kontejnerech na sběr oleje z domácností. Ten tam sice není, ale oleje ze sekaček a podobně je tam hafo. Hlavně že maže
Ten ale se sběru z domácností se nhodí na mazání motorů na to je už lepší i ten M6AD. Ten se sběru tak do starých předkomůrkáčů jako palivo,místo ropy!
Zase ale do nich s točíš ten vyjetý olej ne?
Tedy jestli ho náhodou naleješ do kanálu a nebo do petlahví s pilinami a pak šup do kamen?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.