Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde se nalévá olej přímo ze sudů?

Od: makrofag® odpovědí: 16 změna:

Ahoj!

Nechci pořád dokola kupovat olej v plastových nádobách, které musím vyhazovat, anebo se mi zbytečně hromadí. Proto hledám místo, kde bych si do svého kanystru mohl olej nechat načerpat. Konkrétně M6AD. Je takové místo?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Má to prakticky každý autoservis. Můžete se tam domluvit, aby vám pár listrů prodali.

hodnocení

Díky! Bezva :)

asd1
hodnocení

3x

Spousta servisů, statky s dílnou pro traktory atd. Odlít není problém, otázka je cena kolik si přihodí.. Nebo vem svůj soudek olejservis.cz/...

příp. velkej kanystr olejservis.cz/...

POdobných prodejců je víc, kde to je výhodnější jsem nehledal..

hodnocení

Díky moc! Koupím si soudek :)

hodnocení

2x

Třeba zde : olejna.cz/...

Tuším že zrovna bo BéXa jsem bral M6AD nebo M7ADS sudový a potom ještě nějaký 15W40

hodnocení

Bezvadný. Díky!

xenofob
hodnocení

2x

paramo koramo

hodnocení

Hubero kororo.

Jinak dík za tip :)

bery*
hodnocení

1x
Ja kupuju Paramo Trysk 10w40 v cca 58L soudkach a vychazi neco malo pres pade za litr, kdyz trefim nejakou akci, tak i neco kolem 45,- za litr. A muzu to lejt skoro do vseho.
hodnocení

Boží. Si koupím soudek.

priklad1*
hodnocení

0x

Tak třeba v Náchodě. Kupoval jsem M6A. Snad nic levnějšího není. Ovšem nejlevnější je v těch kontejnerech na sběr oleje z domácností. Ten tam sice není, ale oleje ze sekaček a podobně je tam hafo. Hlavně že maže

Ten ale se sběru z domácností se nhodí na mazání motorů na to je už lepší i ten M6AD. Ten se sběru tak do starých předkomůrkáčů jako palivo,místo ropy!

hodnocení

To už bych do motoru nedal. Jak píše diesel...

priklad1*

Budeš se divit. Ve vodní lázní ohřeju, přecedím přes punčochu a na mazání řetězu v motorové pile bohaté stačí

A snad jsem psal že to je sice sběr z domácností, ale slunečnicový, nebo řepkový nenajdeš. Samý motorový

ladis*
hodnocení

0x

Zase ale do nich s točíš ten vyjetý olej ne?
Tedy jestli ho náhodou naleješ do kanálu a nebo do petlahví s pilinami a pak šup do kamen?

Já mám třeba hodně kanystrů od kapalin do ostřikovačů. Kolikrát se mi to do nich stáčí líp, než do těch olejových se sosákem, kterým jde blbě povolit na víčku tu přírubu s vytahovacím sosákem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]