Nejste přihlášen/a.
Zdraví,Chci si koupit auto 4x4 s větší světlou výškou,5ti dvéřové,výhradně benzin,cena do 50 000Kč na rybaření a na jak se říká jízdu okolo komína,aby to bylo v solidním stavu a mělo to STK.Vytipoval jsem si Suzuki Vitara,Hyundai santa Fé nebo Range Rover.Prosím o radu které by jste mi doporučovali ohledně spolehlivosti ,dostupnpsti a ceně náhradních dílů,popřípadě nějaké jiné s vyšší světlou výškou.Děkuji za případné rady.
4 kolku za 50k? POkud nemáš dalkších 100k v záloze na servis, tak možná tak ta Panda. Bez legrace, ono to jako teréňák kolem komína vůbec neni marný. Před opovržením doporučuju projet se v tom. Neni to trhač asfaltu, ale kolem komína v pohodě a průchodnost terénem je dost dobrá (srovnatelná s čistokrevným teréňákem). Je to malý lehký, výborný výhled, podvozek vysoký dost, pod motorem má dekl z trojky plechu, tak je to i odolný.. Když vidíš v Italských vesnicích kam se to vyhrabe a co to vydrželo tak jeden nechápe...
Nemůžu posoudit RX4 v terénu. Jinak ho ale koupí za nějakých 25 tis. takže má dost rezervu na opravy a úpravy. Když vyndá zadní sedačky (což jde jednou rukou ), tak v něm může týden tábořit a bez problémů se v něm vyspí 2 lidi. S motorem 1,6 ho udrží pod 8 litrů. Navíc krom té čtyřkolkové části jsou ostatních dílů na každém vrakáči tuny a gumy koupí všechny 4 za cenu jedné pneu na range rover.
Ale na rovinu.. já bych asi taky volil spíš tu pandu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.