Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě auta

Od: pirat* odpovědí: 9 změna:

Zdraví,Chci si koupit auto 4x4 s větší světlou výškou,5ti dvéřové,výhradně benzin,cena do 50 000Kč na rybaření a na jak se říká jízdu okolo komína,aby to bylo v solidním stavu a mělo to STK.Vytipoval jsem si Suzuki Vitara,Hyundai santa Fé nebo Range Rover.Prosím o radu které by jste mi doporučovali ohledně spolehlivosti ,dostupnpsti a ceně náhradních dílů,popřípadě nějaké jiné s vyšší světlou výškou.Děkuji za případné rady.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Vitara bude schnilá ten rouver bude žíznivej
Z toho co chceš asi to santa fe bych volil
Opla fronteru ani omylem je to černa díra na peníze
Ten fiat je malej a sehnat ho ve slušnym stavu bude problém
Osobně bych volil subaru forestr 2l benzín kolega co snim jezdim na ryby ho ma a ma ho tu i spolužák a konstatuju že sou to velmi spolehlivý auta

hodnocení

2x

Za 50k to budou všechno podobné vraky. Napadá mě ještě Land Rover Freelander, Renault Scenic, Renault Kangoo, Suzuki Ignis, Suzuki Jimny. Je 4x4 opravdu nutnost? Nestačil by Ford Fusion?

asd1
hodnocení

1x

4 kolku za 50k? POkud nemáš dalkších 100k v záloze na servis, tak možná tak ta Panda. Bez legrace, ono to jako teréňák kolem komína vůbec neni marný. Před opovržením doporučuju projet se v tom. Neni to trhač asfaltu, ale kolem komína v pohodě a průchodnost terénem je dost dobrá (srovnatelná s čistokrevným teréňákem). Je to malý lehký, výborný výhled, podvozek vysoký dost, pod motorem má dekl z trojky plechu, tak je to i odolný.. Když vidíš v Italských vesnicích kam se to vyhrabe a co to vydrželo tak jeden nechápe...

asd1
25.05.20 16:17

hodnocení

0x

Co Opel Frontera?

Panda 4x4?

auto.bazos.cz/...

doplněno 24.05.20 13:19:

stepm a dabel: Souhlas. Za 50 000 to bude nic moc a Forester bude spolehlivější. Možná ještě Subaru Justy.

Na ryby záleží v které lokalitě. Někdy místo obra je lepší mrštná krabička co prokličkuje i mezi stromi.

hodnocení

0x
Myslím že mezi suzuki a range rover za 50000 bude rozdíl roku výroby tak 20 let :) Nejlevnější bude ta Panda nebo renault scenic 4x4 ale kusy v dobrém stavu budeš dost těžko shánět.
asd1

Scénic ve 4 kolce povedenej fakt neni.. Za mne Panda..

Nemůžu posoudit RX4 v terénu. Jinak ho ale koupí za nějakých 25 tis. takže má dost rezervu na opravy a úpravy. Když vyndá zadní sedačky (což jde jednou rukou ), tak v něm může týden tábořit a bez problémů se v něm vyspí 2 lidi. S motorem 1,6 ho udrží pod 8 litrů. Navíc krom té čtyřkolkové části jsou ostatních dílů na každém vrakáči tuny a gumy koupí všechny 4 za cenu jedné pneu na range rover.

Ale na rovinu.. já bych asi taky volil spíš tu pandu.

hodnocení

0x

Za pade to bude jeden vrak horší než druhej. Za tu cenu možná tak nějaký běžný osobák. Ale tak jako tak, to bude žrout peněz. Za takovou cenu už se všichni zbavují auta, protože do toho nechtějí sypat prachy. A cena je tak nízká, aby se toho zbavili.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]