Zdraví docela se mi líbí nabídka této společnosti ale vše vypadá až moc dobře Flexibilita – autem jezděte, jak dlouho potřebujete Nezadlužíte se Nemusíte utrácet naspořené peníze K získání auta stačí dva doklady Auta máme skladem Možnost kdykoliv ukončit bez šancí driveto.cz/... Jaký je váš názor?
si precti podminky co tam budou, jako u kazdeho operaku, jen to skrabnes na parkovisti a uz platis, daji tam nejvyssi spoluucast at maji nizke pojistky a pak jen calujes
Pozor, těch 10290 je bez DPH, takže toho superba zaplatíš ještě rychleji. Celkem dělá daň 75 tisíc za 3 roky. Desítka navíc se platí mimořádně na začátku smluvního vztahu. Já mám garanční prohlídky za 6 tisíc, povinné a havarijní celkem okolo 10 tisíc ročně, gumy mě vyšly jedna sada na 6 tisíc a v průměru vydrží minimálně 1 sezónu, spíš víc. Přehození sady u nás stojí pár stovek, celkově se vejdu ročně do pětistovky. Což je v součtu za 3 roky pořád méně než výše daně. Takže skoro 200 tisíc na konci je čistý zisk. A auto je moje, můžu si vybrat barvu, můžu ho půjčit manželce i kamarádovi z volejbalu. Můžu ho škrábnout na parkovišti u Kaufáče a můžu jet na dlouhou dovolenou. A můžu si udělat i drobné úpravy, třeba závěs na jízdní kola, aniž by mi to smlouva zakazovala. Samá pozitiva a sociální jistoty.
Neříkám že je to levné V tom máte pravdu jen říkám u Že je to vylepšení operací leasing Ano 2 roky člověk platí a pak nemá nic O proti úvěru na auto který když bude O kolo 230000 bude splátka stejná mi na konci mi zbude Auto, jelikož za 230000 auto má úvěr nebude nové ale 4-5 let staré na konci mu bude 7, to nemluvím o tom že ojeté auto umí někdy překvapit a o nákladech Spojené z provozem a je to tu splátka nečekané výdaje běžná údržba pojištění po sečtení možná stále bude uvěř trochu výhodnější ale pokud uvedené podmínky Opravdu tak jak píší ,za tu čistotu halvu a jízdu v novém autě to stojí
Driveto je dobré, ať už operák nebo pronájem. Když si koupíte nové/zánovní auto, tak těch 100 tisíc, co byste dal ročně do pronájmu/operáku, stejně na ceně ztratí. Kdo nemá úplně hluboko do kapsy, je to jasná volba. Jezdíte pořád v novém a neřešíte následný prodej, což je dneska opravdu opruz.
Můj názor je, že za 36*10290= 370440 mám splacenou půlku toho Suberba a za dalších 36 měsíců celého. Tady mám za 72 měsíců velký hnědý a mimochodem 20 tisíc ročně není "jezděte jak dlouho potřebujete"
No právě za 72 Měsíců zaplacený Superb Po těch 7 letech zůstatková cena 160 000 Garanční kontroly taky něco stojí + Pneu, kde je jisté že během těch 72 Měsíců nepřijdu o příjem ,( momentální doba ) dobře nějaká ta splátka se odloží ale i tak není sranda to dohánět Obojí má sebe pro i proti Člověk může koupit auto za 150000 které Může bez problémů používat 5let a to vědět tak to udělám pokud toho Superba budu chtít vrátit = sankce nebude po 50 měsících na splátku zabavení auta = sankce Jsem svobodný jen s přítelkyní Bez úvěru za poslední půl rok trochou lepším platem ať tak z mého pohledu Ta nabídka driveto nezní špatně Za
mathew
I po odečtení garančních prohlídek ze zůstatkové hodnoty jsi pořád v plusu. Ano, když nebude na splátky tak je to problém, ale pokud si myslíš, že u operáku můžeš po 3 měsících přijít a říct, že nemáš peníze a chceš to zrušit a už nebudeš nic platit tak si radši tu smlouvu pořádně přečti, aby jsi se nedivil
jurajjuraj*
presne tak, u operaku se taky upises na urcitou dobu a pokud budes chtit predcasne ukoncit tak si to pekne zaplatis
No pokud bych denne mel auto pro podnikani tak proc ne. Jinak mi prihde lepsi platit neco, co mi pak zustane. Kup nove auto a klidne je po nejake dobe toc. Stejne ses rozhodl a nebo se jen snazis delat reklamu. No a vzhledem k tomu co jsi tu v minulosti resil, tak nevim jestli financne opravdu uvazujes spravne. Proc potrevujes nove auto? Kolik najezdis mesicne? A kdyz uz tak proc zrovna to za 10tis mesicne a ne treba jen Fabii za mene jak 5tis? Golf asi za 7tis atd.
Říkáte to správně těch 10 tisíc to byl jen příklad k tomu zmiňovanému Superbu Já bych bral scalu nebo fabii, a reklamu opravdu nedělám vidím že názory jsou různé, jak říkám netvrdím že je to lepší než ostatní druhy financování ale jen jedna z možností Abych řekl pravdu tak z 85% když jsem otázku zadával Jsem momentálně jak to tu čtu na 50% přesto dík za vaše názory
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.