Nejste přihlášen/a.
společnosti ale vše vypadá až moc
dobře
Flexibilita – autem jezděte, jak
dlouho potřebujete
Nezadlužíte se
Nemusíte utrácet naspořené peníze
K získání auta stačí dva doklady
Auta máme skladem
Možnost kdykoliv ukončit bez šancí
driveto.cz/...
Jaký je váš názor?
3x
Celkem dělá daň 75 tisíc za 3 roky. Desítka navíc se platí mimořádně na začátku smluvního vztahu.
Já mám garanční prohlídky za 6 tisíc, povinné a havarijní celkem okolo 10 tisíc ročně, gumy mě vyšly jedna sada na 6 tisíc a v průměru vydrží minimálně 1 sezónu, spíš víc. Přehození sady u nás stojí pár stovek, celkově se vejdu ročně do pětistovky. Což je v součtu za 3 roky pořád méně než výše daně.
Takže skoro 200 tisíc na konci je čistý zisk. A auto je moje, můžu si vybrat barvu, můžu ho půjčit manželce i kamarádovi z volejbalu. Můžu ho škrábnout na parkovišti u Kaufáče a můžu jet na dlouhou dovolenou. A můžu si udělat i drobné úpravy, třeba závěs na jízdní kola, aniž by mi to smlouva zakazovala.
Samá pozitiva a sociální jistoty.
2x
Peníze až na 1. místě. Nebo jsi tak naivní a myslíš, že ti dá někdo něco zadarmo? Až si to spočítáš, pak sem hoď svůj názor.
V tom máte pravdu jen říkám u
Že je to vylepšení operací leasing
Ano 2 roky člověk platí a pak nemá nic
O proti úvěru na auto který když bude
O kolo 230000 bude splátka stejná
mi na konci mi zbude Auto, jelikož za 230000 auto má úvěr nebude nové ale 4-5 let staré na konci mu bude 7, to nemluvím o tom že ojeté auto umí někdy překvapit a o nákladech Spojené z provozem a je to tu splátka nečekané výdaje běžná údržba pojištění po sečtení možná stále bude uvěř trochu výhodnější ale pokud uvedené podmínky
Opravdu tak jak píší ,za tu čistotu halvu a jízdu v novém autě to stojí
2x
Driveto je dobré, ať už operák nebo pronájem. Když si koupíte nové/zánovní auto, tak těch 100 tisíc, co byste dal ročně do pronájmu/operáku, stejně na ceně ztratí. Kdo nemá úplně hluboko do kapsy, je to jasná volba. Jezdíte pořád v novém a neřešíte následný prodej, což je dneska opravdu opruz.
2x
Můj názor je, že za 36*10290= 370440 mám splacenou půlku toho Suberba a za dalších 36 měsíců celého. Tady mám za 72 měsíců velký hnědý a mimochodem 20 tisíc ročně není "jezděte jak dlouho potřebujete"![]()
Po těch 7 letech zůstatková cena 160 000 Garanční kontroly taky něco stojí
+ Pneu, kde je jisté že během těch 72 Měsíců nepřijdu o příjem ,( momentální doba ) dobře nějaká ta splátka se odloží ale i tak není sranda to dohánět
Obojí má sebe pro i proti
Člověk může koupit auto za 150000 které
Může bez problémů používat 5let a to vědět tak to udělám pokud toho Superba budu chtít vrátit = sankce
nebude po 50 měsících na splátku zabavení auta = sankce
Jsem svobodný jen s přítelkyní
Bez úvěru za poslední půl rok trochou lepším platem ať tak z mého pohledu
Ta nabídka driveto nezní špatně
Za
I po odečtení garančních prohlídek ze zůstatkové hodnoty jsi pořád v plusu. Ano, když nebude na splátky tak je to problém, ale pokud si myslíš, že u operáku můžeš po 3 měsících přijít a říct, že nemáš peníze a chceš to zrušit a už nebudeš nic platit tak si radši tu smlouvu pořádně přečti, aby jsi se nedivil![]()
2x
Stejne ses rozhodl a nebo se jen snazis delat reklamu.
No a vzhledem k tomu co jsi tu v minulosti resil, tak nevim jestli financne opravdu uvazujes spravne. Proc potrevujes nove auto? Kolik najezdis mesicne? A kdyz uz tak proc zrovna to za 10tis mesicne a ne treba jen Fabii za mene jak 5tis? Golf asi za 7tis atd.
Já bych bral scalu nebo fabii, a reklamu opravdu nedělám vidím že názory jsou různé, jak říkám netvrdím že je to lepší než ostatní druhy financování ale jen jedna z možností
Abych řekl pravdu tak z 85% když jsem otázku zadával
Jsem momentálně jak to tu čtu na 50% přesto dík za vaše názory
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.