Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přijme to úřad?

Od: mirunka odpovědí: 5 změna:
Ahoj Lidičky.. asi jsem pipka, ale snad mě někdo uklidní, poradí. Stalo se mi to že jsem dnes jela okouknout autíčko na inzerát.. Prohlídka byla v poho, kvalita odpovídala ceně. Prodávající mi ukázal techničák a majitel byl uveden bazar. Říkal že to bylo nějaký služební a muselo to projít bazarem. Ještě rychle dojel do bazaru pro plnou moc a auto jsem koupila.. teď mám doma na stole oba dva techničáky kde je uveden jako majitel bazar a plnou moc která je od bazaru potvrzena ale není uvedeno koho zmocňuje. To si prý mám vyplnit. Razítko je tam od advokáta..Asi to není standartní postup. Byl to překupník? Těžko říct. Projde mi to na přepisu? K tomu mi dal evidenční kontrolu která je ještě platná..Kupní smlouva byla sepsána mezi mnou a ním.. Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

já bych do plný moci doplnil své jméno a šel to i skupní smlouvou evidenční prohlídkou a uzavřenou zákonou pojistkou která bude zatim na win vozu v poklidu přepsat

ale když nad tim ted přemejšlim asi bude potřeba ještě kupní smlouva od toho bazaru neb kupní smlouva od pána kterej neni majitel vozu vám asi bude k ničemu

Kolego VIN ,to není OS Windiws ale ...

Jinak KS? Stačí PM od prodejce (osoby v ORV-TP).zatím se mi nestalo ,že by chtěli vidět kupní smlouvu.

jezevec*
hodnocení

2x
Buď v klidu. Vyplň svý nacionále, zajeď na poštu a nech na tý plný moci ověřit svůj podpis (podepíšeš to na poště a oni k tomu dají podobný razítko jako je u podpisu bazaristy od toho právníka). A pak si to normálně převedeš na registru vozidel... Ono to ověření tvyho podpisu asi ani nebude nutný, ale občas na úřadě narazíš na blbce a tohle je jistota za 30 kaček.

Nesmysl. Když tam s tím půjde, tak přece nebude ověřovat svůj podpis!

hodnocení

0x

Jinak je to v pořádku. Vyplň tam svoje nacionále a honem, ať neprošvihneš tu evidenční kontrolu, platí jen měsíc! Kupní smlouvu nepotřebuješ.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]