Předpokládám že víc, než je současná cena toho auta.
jabraka*
Mám Felicii a zaparkování znamená vydat se z posledních sil.Mám kamaráda,ten by mi to zamontoval zdarma a posilovač se dá koupit za méně jako 16 tisíc.Připočítat montáž je snadné,ale za ty peníze by byla pěkná felda z bazaru i s posilovačem.
Nooo ja mel minuly rok od kamose jedno bez posilovace a rv bylo po roce 2000 A nebo se staci kouknout na Felicie. Ale k otazce...nerealne nebo spis nerentabilni
TRABANT taky neměl posilovač a kupodivu šlo řízení líp než třeba ve Fabii, rozdíl je i mezi Felicií a Formanem ale rozdíl je i u stejných aut bez posilovače. Jenže u toho Trabanta se to dalo vyřešit důkladným promazáním ...
I u Feldy se dá docela dobře jezdit bez posilovače, podle stavu řízení
Hlavne silne zalezi na tlaku, vysce vzorku a tvrdosti gumy u pneumatik. U feldy 1,6 bez posilovace neslo na miste se sjetyma letnakama otocit volantem, na novych zimakach to nebyl problem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.