Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Povinné pojištění a celkově převod

Od: panjaroslav odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

Při zakoupení vozidla z autobazaru s ním mohu rovnou odjet domů kde si zařídím povinné ručení apod. nebo jak to prosím funguje?

Jsem v tomto opravdu nový a chtěl bych si koupit svoje první auto, ale nevím jak tohle přesně funguje.

Díky za přečtení a přeji pěkný den.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Z bazaru musíte odjet s pojištěným vozidlem. Klidně ho pojistí bazar a Vy si pak uděláte jiné pojištění. V bazaru ho pojistěte jen na měsíc.

doplněno 21.05.20 13:55:

Značky Vám zustanpou, a do 10 dnů musíte udělat změnu vlastníka v registru

panjaroslav
hodnocení

A registrační značky mi zůstanou co jsou na autě nebo mi je sundají a dostanu převozní a do 10 dnů si musím zaregistrovat auto?

Auto je ZAREGISTROVANÉ! Vy nebudete NIC registrovat-jen musíte udělat ZMĚNU (dříve převod).RZ /SPZ/ se dnes už nemění,mění se jen při poškození či ztrátě jedné RZ.

asd1
hodnocení

0x

Bez pojištění nesmíš vyjet. Jestli si sjednáš svoje nebo něco od bazaru je na tobě = předem si orintačně zjisti nabídky pojišťoven, není problém sjednat to online..

Mmch. v bazaru ostražitě, abys šmejdům neudělal hejla a neodjel v drahým naleštěným šrotu (samozřejmě to koupíš jako udržované po pečlivém důchodci s garáží)

Je to jedno zda-li PR z bazaru .do 2 měsíců se od sepsání smlouvy se dá odstoupit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]