Nejste přihlášen/a.
Máte někdo statistiku,odkaz na testy,nebo jiné dokumenty týkající se spolehlivosti DefendLocku?
Zajímá mě možnost překonání této zábrany případným zmetkem,který chce ukrást auto ...
Jak je na tom případně Defend proti Constructu,atd ...
Nepište mi prosím,že máte Construkt a jste spokojeni,zajímají mě fakta.
Díky
máme ve firmě vesměs defend . . . . . . nevim o tom, že by se auta ztratila, ale vesmě se jedná o menší vozy typu fabia, ale celkem i nadupané, zádný jakože 12HTP 44kw. ale 1.9 TDI max KW. Ztratila se octavia II se vším všudy a nikdo ji nenašel a myslim ani nehledal (policie ). Ztrácejí se Audiny s mnohem lepšími systémyzabezpečení, takže jak píší kolegové výše, kdo chce . .. cestu si najde. . . . bohužel. (je zde Česko).
Krade se i jinde než u nás, ale jak se uvádí - pokud budou stát vedle sebe dvě podobná auta, tak si zloděj vybere to, které se dá ukrást jednodušeji. Bohužel v hodně případech se krade na zakázku - konkrétní model, barva, výbava, takže tam to prostě ukradnou a hotovo.
defend lock mi připadá možná trochu bytelnější než construct, také se ním zamyká mechanismus řazení v poloze "zpátečka", také platí, že když se vyšlápne spojka, i přes nefungující posilovače řízení a brzd by šlo auto kousek tlačit nebo táhnout, kombinace zamykání řadící páky, leptání bezpečnostních kódů skel a alarmu odradí většinu amatérů, profíky v žádném případě ne.
Mám Defend lock, nekdo mi koncernové auto odemknul klíčem s plovoucím kódem, do Defend-lock mi asi něco nastříkal,protože mi zámek po odemčení řazení vyjel ven jen napůl, páka se naštěstí uvolnila takže jsme zpátečku vyřadil a odjel..nevím zda to byl tekutý dusík,ten se hodně často používá zlodějíčky k rychlé destrukci zámků, můj zámek to vydržel...tak mi ten hajlzl alespoň vyrval šroubovákem autorádio...Zatuhlý Defend lock po hodinovém oživování v servisu, kdy jsem už myslel, že nakonec asi půjde celý ven a budu ho odesílat výrobci s pokusem o reklamaci, po použití různých zázračných čistících a mazacích prostředků od Würtha a jiných známých značek začal opět bezvadně fungovat. Takže právě proto osobně doporučuji Defend-lock. Ale i Construct nemusí být špatná volba, jen s ním nemám zkušenosti. S Defend-em ano.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.