Ahoj, měl jsem nedávno STK a neprošel jsem kvůli necitelnemu výrobnímu štítku. Jde o to, že část štítku je stržena (viz obrazek). Hovořil jsem s autorizovaným servisem, kde by výroba nového stála 3000 Kč. Nicméně na netu se dají objednat za cca 700 kc. No a ted o co mi jde. Na štítku je číslo, ktere začíná e1*... tohle cislo je i na TP. Nicméně na TP má o tri znaky více. Jde o *25. Na štítku je tato část zrovna stržena, ale nevypadá to, ze by tam původně byla. A moje otazka je, kdyz budu objednavat novy stitek, zda je nutné, aby tam bylo celé cislo z TP nebo staci bez těch posledních znaků.
to je čtyřkový golf a na štítku má být přesně to, co bylo na tom původním, EU schválení ( i jeho číslo) je v čase modifikováno dalšími pozměnovacími akty, také proto výrobce tisknul nebo i dnes tiskne do TP nebo do COC listu celé číslo ES schválení s pozmněňovací koncovkou za poslední hvězdičkou, ale na karoserii lepil štítek bet toho posledního dvojčíslí
mifek*
Takže mám na nový štítek nechat natisknout bez posledních tří znaků?
xenofob
ano, na štíku by mělo být číslo schválení e1*98/14*0071 a v TP například e1*98/14*0071*21
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.