Nejste přihlášen/a.
Mám Fabii 1,2 - 81 kW 4 roky starou a při jízdě se zařazenod rychlostí 2,3,4 na volno (nikoliv v tahu) v přední části něco nepravidelně klpe, někdy méně a někdz silně. Byl jsem v servisu (ne značkovém Škoda),. Projížděli to, zvedli zvedákem. Kola poloosy, zavěšení nic nezjistili, dále to vzali na jámu a opět nic. Neví prosím někdo co by to mohlo být. Děkuji Franta Jelínek
Klepat může spousta věcí, dobrý mechanik by to měl vylučovacím způsobem najít celkem rychle (až na vyjímky) = vyměň servis... Takhle na dálku radit moc nejde, leda tak hledat jestli někdo měl stejný problém a vyřešil ho...
Tak teď zkuste autorizák. Ceny jsou skoro stejné a hlavně řeší stále stejná auta, takže vědí, kam sáhnout.
He he he (osobní zkušenost - autorizáky mechanikům platí málo, takže dobrý zdrhnou a zbydou tam lemplové který se jinde sami neuživí, neví tak opravujou metodou "pokus - omyl" a ještě stylem honem honem ať je to hotový.. Celkem rychle mě přestalo bavit pořád reklamovat a nechávat je to předělat - lempl to nikdy neudělá dobře, prostě to neumí...)
To ano, ale asi jsem měl smůlu jen na ty lemply... Např. výměna čepů řízení - po geometrii volant křivej o 30° brci to vyřešili přesazením volantu, za 14 dní tam odešel kontakt pro bag. A hádej jak se k tomu postavili - samozřejmě přesadit volant bylo správně a kontakt při tom nepoškodili ale "to se stává".. (Tohle všechno jsem zjistil dodatečně; auto bylo nový a od výroby do geo nikdo nesahal resp. auto bylo jen u nich). Ty kvalitní značkový čepy odešly po dvou měsících/ 5 kkm, reklamace zamítnutá jako běžný opotřebení.. (Buď proštípli prachovku nebo dali čínu nebo to značkový bylo přebalená čína)..
Nebo výměna brzdový trubičky - ohýbali to kombinačkama (plastovej potah trubky proštípanej od zoubků na kleštích).
Nástřik spodku proti korozi - stříknutý přes mokrý bláto že se loupaly kusy 10x 10 cm... A podobných "drobností" byly mraky...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.