Nejste přihlášen/a.
Mám Fabii 1,2 - 81 kW 4 roky starou a při jízdě se zařazenod rychlostí 2,3,4 na volno (nikoliv v tahu) v přední části něco nepravidelně klpe, někdy méně a někdz silně. Byl jsem v servisu (ne značkovém Škoda),. Projížděli to, zvedli zvedákem. Kola poloosy, zavěšení nic nezjistili, dále to vzali na jámu a opět nic. Neví prosím někdo co by to mohlo být. Děkuji Franta Jelínek
0x
Klepat může spousta věcí, dobrý mechanik by to měl vylučovacím způsobem najít celkem rychle (až na vyjímky) = vyměň servis... Takhle na dálku radit moc nejde, leda tak hledat jestli někdo měl stejný problém a vyřešil ho...
0x
Tak teď zkuste autorizák. Ceny jsou skoro stejné a hlavně řeší stále stejná auta, takže vědí, kam sáhnout.
He he he (osobní zkušenost - autorizáky mechanikům platí málo, takže dobrý zdrhnou a zbydou tam lemplové který se jinde sami neuživí, neví tak opravujou metodou "pokus - omyl" a ještě stylem honem honem ať je to hotový.. Celkem rychle mě přestalo bavit pořád reklamovat a nechávat je to předělat - lempl to nikdy neudělá dobře, prostě to neumí...)
To ano, ale asi jsem měl smůlu jen na ty lemply... Např. výměna čepů řízení - po geometrii volant křivej o 30° brci to vyřešili přesazením volantu, za 14 dní tam odešel kontakt pro bag. A hádej jak se k tomu postavili - samozřejmě přesadit volant bylo správně a kontakt při tom nepoškodili ale "to se stává".. (Tohle všechno jsem zjistil dodatečně; auto bylo nový a od výroby do geo nikdo nesahal resp. auto bylo jen u nich). Ty kvalitní značkový čepy odešly po dvou měsících/ 5 kkm, reklamace zamítnutá jako běžný opotřebení.. (Buď proštípli prachovku nebo dali čínu nebo to značkový bylo přebalená čína)..
Nebo výměna brzdový trubičky - ohýbali to kombinačkama (plastovej potah trubky proštípanej od zoubků na kleštích).
Nástřik spodku proti korozi - stříknutý přes mokrý bláto že se loupaly kusy 10x 10 cm... A podobných "drobností" byly mraky...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.