Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to bylo za vůně do auta?

Od: jezevec* odpovědí: 2 změna:

Nazdar milí rádcové,

už jste mi pomohli i v případech, kdy jsem fakt lámal hůl a třeba se to povede i teď. V druhý polovině 90´s jsem si často kupoval do auta takový vonítka. Byly z průhlednýho plastu ve tvaru smajlíka, klíče nebo rybičky a byly plněný barevnou tekutinou. Zezadu se odtrhla taková šedostříbrná folie a celý se to pomocí černýho plastovýho pásečku s velkým okem na konci zavěsilo na zrcátko. Úplně jsem miloval fialovou a světle modrou. Nevzpomenete si někdo náhodou jak se to jmenovalo, kdo to vyráběl, nebo kde to koupit? Já to viděl ješzě tak před rokem v Německu v Kauflandu, ale nemůžu si za boha vzpomenout, jak se to jmenovalo...
Nevíte někdo?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

01.09.20 23:07
hodnocení

1x
Co to bylo za vůně do auta?

Druhý obrázek se mi nedaří vložit, ale asi spíš toto:

img.grouponcdn.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]