Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Octavia 2 1.9 tdi , únik oleje

Od: jajak odpovědí: 3 změna:
Zdravím jdu si pro radu.. chystám se měnit část olejové měrky.. tu oranžovou cast..prolíná zde olej,ale zda se mi že teče i z té trubky na kterou je napojena ta oranžová a druhá čas je vložena do motoru.. má otázka je jak drží v tom motoru? Zda se mi že to teče i tama.. díky :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Je to tkzv. trychtýř a je nacvaklej na kovový trubičce co de z motoru
Pokud se sundavá vždy dojde k jejímu zničení
Až budeš davat novou nahřej si spodní část horkovzduchem pak de nacvaknout jak po másle
jajak
hodnocení

Díky a ta kovová trubička drží v motoru jak? Mám totiž trochu podezření,že to teče i kolem ní..
Tu sem nikdy nesundaval leč počítam že tam bude o kroužek a de jen o to jestli je dole přiruba na šroub nebo je taky nacvaklá zkus kouknout

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]