Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna servo kapaliny

Od: maros* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

dneska jsem měnil na Fiatu Bravo r.v.98 olej v servu zpusobem vysátí

kapaliny z nádržky a otočením kol po dolití je kapalina kalná není červená

ale zakaléná vypadá to že jsem dolil cca 0,5l a zbylo tam cca. 0,3l staré

může být problém nebo to tak mám nechat.Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jarda3*
hodnocení

0x

Ta kapalina se normalne ani nemeni, v podstate by se dal postup nekolikrat opakovat, do vetsich experimentu bych se nepoustel a byl rad, ze to funguje ;) To by se musely rozpojit trubky, zavity jsou ale zarezle... ;)

cyril*
hodnocení

0x

Co vás vedlo k výměně a navíc tímto způsobem?

maros*
hodnocení

Díky za odpovědi no k té výměně mě vedlo to že tam toho oleje bylo málo a nikdo nevěděl

co tam je a už byl černý a ten postup popisoval někdo na fiat klubu,prej lepší než to rozpojovat

pak ty hadice že pak uchcávaj.

jarda3*

No proc ne, v rozpojovani muze byt problem, kdyz uz vycistit, tak by bylo dobre proceduru castecne vymeny provest vicekrat. To je jak u aut. prevodovky - taky se neda vymenit cela napln oleje.

maros*
hodnocení

jj,Jardo takhle jsem to myslel a dokonce to tak někdo udělal na 3x a prý celkem v pohodě

tak nevím zkusím a uvidím.Jinak díky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]