Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak je toto možné

Od: slavo® odpovědí: 7 změna:

Projíždím úsekem kde je DZ 70 Km a přitom mi kamera v autě hlásí " úsekové měření rychlosti max. rychlost 50 Km " a přitom několikrát v roce tudy projíždím a vím, že ta DZ je tam již několik let a nikdy mi nepřišla pokuta za rychlost 70 Km na padesátce.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Tak řídíte se pochopitelně dle dopravního značení, co Vám říká "něco" v autě, je zcela lhostejné.

Kamera tu značku evidentně nepřečte, respektive asi dává přednost datům uloženým v navigačním systému-mapových podkladech (což je sice divné, ale nikoliv nemožné). No a mapové podklady máte buď staré, nebo je v nich chyba.

hodnocení

Mapové podklady jsou aktuelní, takže asi bude v nich chyba.

Evidentně...

Slavo mýlíte se nejsou aktuální.Svým dotazem si to vyvracíte !

hodnocení

Jestli jsou tedy aktuelní nebo ne to nevím, ale z webu jsou staženy poslední.

Jsou aktuální nebo aktuelní? dle mne (ne)aktuÁlní!Nbeoi Vy znáte aktuelity?!

hodnocení

Aktuální - holt občas se stane překlep - nikdo není dokonalý.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]