Nejste přihlášen/a.
Odeslané
Údaje na zelené kartě
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat ohledně povinného ručení - údaje na zelené kartě.
Jsem pojistníkem vozidla, které vlastní dcera. Ta je provozovatel/vlastník.
Z pojišťovny přišla zelená karta platná 3 měsíce (prý z důvodu že by nedošlo k zaplacení pojistného a po zaplacení pojišťovna zasílá kartu novou, platnou jeden rok) na této zelené kartě je uvedeno jméno a adresa dcery, jakožto provozovatele vozidla - což mi přijde v pořádku.
Na nově zaslané ZK pojišťovnou jsem uvedena já (pojistník). S tímto jsem se ještě nesetkala. Vždy je tam uveden pojistník, pokud je shodný s provozovatelem/vlastníkem a nebo provozovatel , liší-li se od pojistitele.
Prosím o Váš názor, jak to má být správně uvedeno na ZK v případě, že se pojistník neshoduje s vlastníkem/provozovatelem.
Děkuji a přeji hezký den
Na zelené kartě je uvedený "pojistník (nebo provozovatel vozidla)"
Myslím, že je to fuk.
To je úplně nereálný požadavek. Zcela byste vyloučil možnost rozdílného vlastníka a pojistníka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.