Já myslím, že tam nastaveno km nebo doba a co nastane dříve tak měnit.
Km jsou asi 15000 a doba 18 měsíců.
Takže určitě bych to neměnil po 15000 km při ročním nájezdu 2000 km což by bylo za 7,5 roku ale vyměnil bych ho po nejpozděli po roce a půl bet ohledu na nájezd.
Já ho měním po 15 000 km protože ty najedu dříve než za rok a půl.
Asi je jeden měděný a druhý hliníkový. Každopádně se pod šroub dává jeden. Asi vidím blbě, ale není tam čtyřhran? Na to bych se vykašlal a koupil origo šestihran na imbus.
Doufám, že to není překlep a za rok máte skutečně jen 2000km, pak bych nechal olej klidně 2 roky. Obecně se říká 30000km nebo 2 roky. Osobně, když budu mít za rok 15000km, tak ho vyměním po roce, ale se 2tis netřeba.
Šroub (zátku) stačí utáhnout od oka, ale musíte to oko mít . Teoreticky má každý šroub předepsaný utahovací moment.
krtek6
mám podobný nájezd a měním to jak si vzpomenu...klidně aj co 2 roky...
Záleží i jak to jezdí. Pokud delší cesty (motor se ohřeje, tj. cesta delší jak ca 10 km) tak bych měnil po dvou letech nebo i třech (resp. podle toho jak je olej hezkej), pokud jen couračky (studený motor = voda v oleji), tak po roce bez ohledu na kilometry..
Samozrejme se vyplati doma. Olej staci treba Paramo Trysk 10w40, litr vyjde tak 50 - 80 korun, nebo klidne neco podobnyho z Lidlu nebo Kauflandu. Filtr kolem stovky, pripadne par korun podlozka. Tu jsem v zivote menil jednou, sroub na x autech nikdy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.