Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hluk v kabině

Od: doom odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, při jízdě doleva strašně hučí v autě. Doporučuji u videa hlasitost naplno. Na geometrii auto bylo a vše v pořádku. Ložisko bych vyloučil protože kolo se točí normálně a nehřeje. Pneu ok letní. Ale mám natrhnutou manžetu od kloubu, ale zase to nelupe když mám plný rejd, hluk se zvyšuje jak jedu rychleji. Muze to dělat třeba diferenciál? Podle zatízení to taky není, stačí na rovince dát volant o stupeň vlevo a už to hučí...
Jsem už bezradný.

youtu.be/...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ložisko. To, že se nehřeje nebo lehce se točí nic neznamená.

olinl
hodnocení

2x

Také bych to tipoval na ložisko a tu manžetu by chtělo vyměnit co nejdříve, jinak budeš měnit i homokinetický kloub..

mak*
hodnocení

1x

Já tam teda nic neslyším :) (mám repro nic moc), ale můj tip je taky ložisko. Zkus to zvednout a zakývat kolem (stačí poměrně malá síla), pokud má vůli, je ložisko vadné.

hodnocení

0x

Sundej kolo a potoč s ním. Když to hučí takhle do kabiny, tak bys to měl na zvedáku taky cítit.

Kamošovi na stilu 3dveř odešly zadní ložiska a když jsem seděl vzadu, tak jsem neslyšel, o čem se baví vepředu.

hodnocení

0x

Ložisko s vůlí se nemusí hřát. Hučet bude slušně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]