Nejste přihlášen/a.
ahoj lidi mám dotaz chtěl bych si koupit škoda octavia 2 1.9tdi bls nplno lidí my říkalo že je to dobrej motor že 2.0tdi prej néééé co si o to myslíte vy?mate někdo ten motor v autě myslím 1.9 bls 77kw diky.
o problematice bxe/bls motorů se napsalo hodně a není nutné otevírat další vlákno, tazatel by se měl zaměřit především na skutečný stav vozidla
silně pochybuji že seženete kus v dobrém stavu, ošizený servis ( longlife intervaly výmeny oleje atd se nutně projeví) ve vyšší spotřebe oleje , hlučnosto rozvodů atd)
dnes mají tato auta již několikátého majitele, často vzorně vyplněné (padělané) servisní knížky a na webu kontrolatachometru.cz můžete sledovat přrůstky PŮVODNĚ SILNĚ SOČENÉHO TACHOMETRU, Proto bych byl s nákupem opatrný
1,9tdi jezdím už od těch prvních a nikdy jsem s tím neměl problém. Pokud vím,mají až hodně dobrou pověst motorů,které vydrží. Jediné,co jsem vysledoval,jsou delší teplé starty po zhruba 300tkm a vyšší hlučnost. Za mě tu 1,9. Neznám konkrétně 77kw,ale mslm,že tam velký rozdíl nebude.
Měl jsem to ve dvou ventech,golfu,octávce a teď mám galaxy,kde je ten motor taky a ojnici jsem neviděl.... Slušný článek - auto.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.