Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chci se zeptat. Jezdím do bezkontakní myčky a často vynechávám voskování. Je to z důvodu, že ikdyž lak umyji tak je prostě trochu špinavý. Asi to úplně neumím. Můžu auto navoskovat pokud lak nebude zcela čistý? Jak často voskovat? Je pravdou, že auto se rychle zašpiní. Měl jsem na autě ptačí trus a po očištění mi zůstal matný flek na laku. Děkuji
Já myju všechny auta jedině v těchto myčkách - dříve v BKF, nyní jsem přešel na Ehrle, jednak pro lepší vyúčtování, ale hlavně lépe myje a ten vosk déle vydrží. Voskuju tak každé třetí mytí a stačí - je vidět že voda z karosérie líp sjíždí, je to znát. Na ptačí bombardování a mouchy používám odstraňovač hmyzu od Sheronu - což vystačí i na mytí oken. Každopádně jsem s tímto mytím spokojen, do kartáčů už vůbec nejezdím, nedomývají hlavně zadní čelo a kliky - a docela škrábou auto.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.