Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Veteránská testace

Od: zbynass* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, chci se zde prosím poradit od někoho kdo tomu více rozumí než já. Jedná se o auto které má na sebe udělanou veteránskou testaci ale jsou na něm origo bíle značky při přepisu vozu jsem platil normálně 800 a chci auto prodat bude platit kupujíci eko 10 000 nebo ne? testace se dělala 11.2 2019 má prý platnost 2 roky? pokud to uplyne déle tak už se bude platit nebo je to navzdy bez eko? testace se dělala na auto né na jméno :) to mě řekl pán na uřadě že prý je to taky velký rozdíl.. Děkuji Novák

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Auto je teda na normálnách značkách nebo na Véčkách?

zbynass*
hodnocení

ma normalní značky bíle

Vyhláška 355/2006 Sb.

V registru HV smí být pouze vozidlo,které není zapsáno v registru silničních vozidel

xenofob

eko se platit nebude, výsledek testace by měl být vytištěn ve velkém TP

mak*
hodnocení

0x

Máte tedy běžným způsobem přihlášené vozidlo s průkazem historického vozidla. Pro něj platí stejné podmínky jako pro jakékoliv jiné vozidlo. Můžete ho odhlásit a přihlásit na veteránské RZ, ale to je myslím docela škoda.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]