Zdravim, mám na jedničkové Fabii vůli v řízení, je to TRW, skoro 2 cm? Pročítal jsem co by to mohlo být a slyšel jsem že by to mohla byt spojovací tyč volantu s převodkou řízení. Je možné, že by se v tech kloubech v sloupku dokázala nasbírat tak velká vůle? Problém je, že nikde na internetu není k sehnání, ani vrakáč? Servis by to dokázal zajistit, jak to tam u nich chodí? Děkuji
Většinou sou v haji tyčky řízení daj se v pohodě vyměnit Zvedni si kolo a vem za tu tyčku k sobě a od sebe a zkus jestli je tam vúle Tady jak se měněj na jedničkový oktavce ta fabie je to samé club-opel.cz/...
Ano, zkontroluju to jen mě zajímalo, zda je opravdu možné, že by třeba ten sloupek dokázal udělat tak velkou vůli přijde mi to jako blbost, par milimetrů neřeknu, ale skoro 2cm je opravdu hodně
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.