Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fabia I - vůle v řízení

Od: sixtus98 odpovědí: 3 změna:
Zdravim, mám na jedničkové Fabii vůli v řízení, je to TRW, skoro 2 cm? Pročítal jsem co by to mohlo být a slyšel jsem že by to mohla byt spojovací tyč volantu s převodkou řízení. Je možné, že by se v tech kloubech v sloupku dokázala nasbírat tak velká vůle? Problém je, že nikde na internetu není k sehnání, ani vrakáč? Servis by to dokázal zajistit, jak to tam u nich chodí? Děkuji :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Musis sundat manzetu na axialni tyci a podivat se kde je to vymlacene. Tyc je myslena ta co vede od kuloveho cepu u kola

hodnocení

0x
Většinou sou v haji tyčky řízení daj se v pohodě vyměnit
Zvedni si kolo a vem za tu tyčku k sobě a od sebe a zkus jestli je tam vúle
Tady jak se měněj na jedničkový oktavce ta fabie je to samé
club-opel.cz/...

sixtus98
hodnocení

Ano, zkontroluju to :) jen mě zajímalo, zda je opravdu možné, že by třeba ten sloupek dokázal udělat tak velkou vůli :) přijde mi to jako blbost, par milimetrů neřeknu, ale skoro 2cm je opravdu hodně :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]