Nejste přihlášen/a.
Zdravim,
mam podivny problem, cas od casu mi prestane fungovat srvo rizeni, po vypnuti motoru a novem nastartovani to dalsich cca řé km funguje normalne. Nekdo mi rikal, ze by to mohlo byt i baterkou pokud je slaba...OBD nehlasi nic a o mne prave mate.
Dekuji za napady co s tim...
Máte tam dost kapaliny? (LDS nebo LHM -dle rv)Pokud je elektrogydraulické pak ano můžeto způsobit i horší AKB případně odchází čerpadlo.Jinak jestli se nepletu tak na toto platí lexia,ale posilovač asi diagnostika ani nenajde!
Kapaliny je tam dostatek, je to elektro servo tak mi ta varianta s baterii pripada pravddepodobna. Nevim jak dukladna OBD je, ale typoval bych ze zanamena chybove hlaseni v el. okruhu serva, pokud se tam vyskytne...diky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.