Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Servo Peugeot 307sw

Od: ingbratwurst® odpovědí: 4 změna:

Zdravim,

mam podivny problem, cas od casu mi prestane fungovat srvo rizeni, po vypnuti motoru a novem nastartovani to dalsich cca řé km funguje normalne. Nekdo mi rikal, ze by to mohlo byt i baterkou pokud je slaba...OBD nehlasi nic a o mne prave mate.

Dekuji za napady co s tim...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Máte tam dost kapaliny? (LDS nebo LHM -dle rv)Pokud je elektrogydraulické pak ano můžeto způsobit i horší AKB případně odchází čerpadlo.Jinak jestli se nepletu tak na toto platí lexia,ale posilovač asi diagnostika ani nenajde!

hodnocení

Kapaliny je tam dostatek, je to elektro servo tak mi ta varianta s baterii pripada pravddepodobna. Nevim jak dukladna OBD je, ale typoval bych ze zanamena chybove hlaseni v el. okruhu serva, pokud se tam vyskytne...diky.

Píšu LEXIA ne OBD.ale ani ta asi pokud není servopumpa ovládaná ŘJ nic neukáže

Jinak OBD je diagnostika především na emisní systémy a pokud by byla i na peu, tak servo stejně nevidí ,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]