Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rezerva

Od: skacik® odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, mám auto Volkswagen touran 7 míst a potřebuji vyřešit rezervní kolo, nebo alespoň dojezdové. Dá se někam dát? Nebo by se muselo vozit v kufru? Nechci na cestě řešit lepení pneumatiky s lepící sadou. Máte s tímto problémem někdo zkušenosti? Předem děkuji za rady

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Řešením by mohl být držák na pátých dveřích, Občas je to na něktrých vozech vidět. Jsou uzamykatelné, někdy i zakrytované. Toto je přesně ten důvod, proč bych si nekoupil auto bez rezervy. Nějaké lepící "špuntíky" jsou vám při případně roztržené pneumatice k ničemu. Tohle nemohl vymyslet konstruktér, který uvažuje logicky.

k2

Drzak na 5. dverich jiste nebude homologovany a vzpery dveri na to take stavene nebudou. Navic si ani nedokazu predstavit, kam ten drzak fyzicky dat...

Klidně do kufru ,zabere místo ale musí kolo musí být bezúpečně upevněno!Jinak na kufrové dveře to mají snad jen offroady ale ne MPV-ale pokud je tato varianta nabízena výrobcem pak celé nové kufrové dveře s tímto uložením rezervy!

k2 - viděl jsem to třeba na WV Transporter. Blíž jsem to nezkoumal.

k2

Jo, ale nektere verze Transporter/Multivan/Caravelle mely toto uz z fabriky. Je to dost masivni mechanismus, ktery se vyklapi do boku, a na osobaku (MPV) si to nedokazu technicky moc predstavit...

A co se zeptat u prodejců, jestli to na Tourana existuje. Umím si to na něm představit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]