Nejste přihlášen/a.
Hezký ceny Např. ten olej stojí stovku za litr. Sada spojky od Sachse 8k - jen na tý sadě z tebe vytáhl 9k navíc...
A vy byste tu práci dělal za přiznaných 350 Kč na hodinu? Lidé snáz přijmou cenu dílů než trojnásobnou hodinovku.
@stepm, možná tak v autorizovaném servisu, 20 tisíc za výměnu spojky + dvouhmoty na 77 kW TDI je v neznačkovém servisu prostě moc, u nějakého "garážníka" se jde dostat i na poloviční cenu.
Druhá stránka problému je ale ještě jinde - @dabel -ovi se to sice píše, "hledám jinýho mechanika", ale alespoň já zase neznám tolik mechaniků, kterým bych tak zásadní opravu svěřila - přece jenom, bez spojky auto nepojede a s nefunkční / špatně fungující spojkou budu mít problém já. Mechanik, kterého znám a důvěřuji mu, to spraví za 20. Neznámý za 12 a můžu si myslet leccos, co všechno s autem vlastně udělal. A který z těch dvou mě spíš pošle do nepatřičných míst, až něco náhodou nebude fungovat? Takže možnost je taky dát 20 tisíc za kvalitní práci a smířit se s tím, že kdybych si to uměla vyměnit sama a měla potřebné vybavení, nemuselo by mě to stát ani půl. Kvalitní práce se holt cení a kdo umí, nemá o kšefty nouzi a za @dabel -ovy 3 tisíce dělat nebude..
Jojo, některé servisy to zvládnou i s prací dokonce levněji než je cena dílů
Chtěl bych vidět tu fakturu
Jak už jsem zde psal dříve, není problém sehnat díl za méně než polovinu běžné ceny:
Rotačka:
granex.cz/...
autokelly.cz/...
CR:
granex.cz/...
autokelly.cz/...
Problém je sehnat servis, který provede výměnu, protože vlastní díly od zákazníků dnes žádný nebere.
Dřív jsem měl známého, který namontoval, co jsem mu dovezl, ale dnes už mu nevěřím. Špatná zkušenost. A když něco podělá, co si na něm vezmu? Maximálně mu můžu dát po tlamě a pak se objednat do normálního servisu. Takže pokud takový servis znáte, je to jiná, já mám bohužel smůlu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.