Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

O2 1.9tdi pd 74kw

Od: tomo30® odpovědí: 16 změna:
Po kolika km vam odesla dvouhmota?me asi dnes po 230tkmto auto miluji a trha mi to srdce i peněženku,kolik stoji oprava?servisak mi rikal cirka 20t,podle toho co je všechno v haji...

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Octavia II výměna spojky při 242 711 km

2.0 TDI 103 kw

O2 1.9tdi pd 74kw
asd1

Hezký ceny *frajer* Např. ten olej stojí stovku za litr. Sada spojky od Sachse 8k - jen na tý sadě z tebe vytáhl 9k navíc...

autodily-cardo.cz/...

asd1

Hlavní válec stojí 8 stovek atd. atd.

autodily-cardo.cz/...

A vy byste tu práci dělal za přiznaných 350 Kč na hodinu? Lidé snáz přijmou cenu dílů než trojnásobnou hodinovku.

asd1

Práce 4,4k ti přijde málo? Za těch 350/ h by to bylo 12h práce...

hodnocení

0x
Chce tě řadně natahnout
Spojka vyjde tu:
voton.cz/...
A prace 3000kč
Jinak O2 sou 1.9 tdi 77kw
A co se tyče vyměny nech to měnit komplet i s dvouhmotou
Co to dělá- klouže nebo naký pazvuky?
hodnocení

Jsem z toho tak spatny ze jsem napsal 74 misto 77.jo,pazvuky a vibrace,znelo to jak drnceni
hodnocení

Pocitam ze zitra bude telefon se smutnou zpravou
Pokud to bude spojka je fuk co to bude vždy je lepší to měnit komplet a zvlašt když už to ma najeto tolik co píšeš
Osobne kdyby mi řek 20 litrú za vyměnu spojky hledam jinyho mechanika

Abyste ho našel. 20k za výměnu spojky a dvouhmoty je normální cena v každém servisu.

Audi A3 2l tdi 103kw rok 2008 vyměna komplet spojky 13000kč
Octavie tdi rotačka s dvouhmotou opět komplet vyměna spojky 9000kč
stačí aby servis neměl zlatou horečku
Díly sachs a Luk
daniela1

@stepm, možná tak v autorizovaném servisu, 20 tisíc za výměnu spojky + dvouhmoty na 77 kW TDI je v neznačkovém servisu prostě moc, u nějakého "garážníka" se jde dostat i na poloviční cenu.

Druhá stránka problému je ale ještě jinde - @dabel -ovi se to sice píše, "hledám jinýho mechanika", ale alespoň já zase neznám tolik mechaniků, kterým bych tak zásadní opravu svěřila - přece jenom, bez spojky auto nepojede a s nefunkční / špatně fungující spojkou budu mít problém já. Mechanik, kterého znám a důvěřuji mu, to spraví za 20. Neznámý za 12 a můžu si myslet leccos, co všechno s autem vlastně udělal. A který z těch dvou mě spíš pošle do nepatřičných míst, až něco náhodou nebude fungovat? Takže možnost je taky dát 20 tisíc za kvalitní práci a smířit se s tím, že kdybych si to uměla vyměnit sama a měla potřebné vybavení, nemuselo by mě to stát ani půl. Kvalitní práce se holt cení a kdo umí, nemá o kšefty nouzi a za @dabel -ovy 3 tisíce dělat nebude..

Jojo, některé servisy to zvládnou i s prací dokonce levněji než je cena dílů ;)
Chtěl bych vidět tu fakturu ;)

Jak už jsem zde psal dříve, není problém sehnat díl za méně než polovinu běžné ceny:

Rotačka:
granex.cz/...
autokelly.cz/...

CR:
granex.cz/...
autokelly.cz/...

Problém je sehnat servis, který provede výměnu, protože vlastní díly od zákazníků dnes žádný nebere.

Dřív jsem měl známého, který namontoval, co jsem mu dovezl, ale dnes už mu nevěřím. Špatná zkušenost. A když něco podělá, co si na něm vezmu? Maximálně mu můžu dát po tlamě a pak se objednat do normálního servisu. Takže pokud takový servis znáte, je to jiná, já mám bohužel smůlu.

Cena za praci slušná a vem si že ma ještě tak 3000kč z dílú a má vyděláno *smich*
Když je ochoten to nekdo platit tak proč ne

asd1
hodnocení

0x
Kompletní sada Sachs nebo Luk dvouhmota + spojka včetně vypínacího ložiska jde sehnat bez problému mezi 7-8k. Práce přiměřená cena je tak 3k, takže odpovídající cena je celkem 10 - 12h. Bohužel servisy jsou rozežraný, zneužívaj toho že jich je nedostatek, tak účtujou jak lichváři - 20k za výměnu spojky nic jínýho neni. Zákazníci platí tak se to nezmění Poslat do háje a udělat si to sám, i s pořízením kvalitního nářadí a zaplacením "kurzu pro výměnu spojky" to pořát vyjde levněji a až tak složitá práce to neni..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]