Nejste přihlášen/a.
pokud jste se k něčemu dobrovolně zavázala a podepsala jim nějakou směnku, tak své závazky prostě splňte
slovnímu spojení..si nekouép=ím mco nechci nerozumím, kopila jste si auto, přesto že jste nic kupovat nechtěla...an ještě se tím chlubíte v poradně...to je na vyšetření u odborníka, možná nejste vůbec způsobilá k právním úkonům
Bohužel největší problém jste vyrobila ...S tím jsem souhlasila, bohužel dali mi ještě podepsat nějaké domumenty a odešla jsem domů se stvrzenkou o složení zálohy, nikoliv s kupni smlouvou!
- asi se budu opakovat- zajít k prodejci a vyžádat si kopii smlouvy pro sebe, protože pokud něco podepisuji, tak bych si měl v prvé řadě prostudovat co podepisuji a za druhé bych měl dostat jeden výtisk tété smlouvy pro sebe. A s touto smlouvou a popisem jednání navštívit právníka, který dle podmínek smlouvy může, ale také nemusí najít řešení.
tak ono tezko radit kdyz vpodstate ani nevite co jste podepsala, kdyz to neumite vy, tak bych si vzal na pobocku nekoho kdo se neboji ozvat a chtel bych videt ty papiry
nejake podepisovani budoucich smluv sem v ackach nikdy nezazil tak nevim, vim ale ze zalohu na auto, i kdyz se nekupovalo, vzdycky vraceli, je fakt ze se taky snazili o vselijake ojeby ale lina huba hole nestesti
v ackach se nejlip nakupuje tak pul hodku pred zaviraci dobou, oni chteji jit domu ale vyhodit vas nemuzou, to sem si je pak vychutnaval dost pres zaviracku, jo a hlavne si tam vzit nekoho kdo tomu rozumi, jinak vam vtlaci nejakou vrazdu
Pokud jste podepsala kupní smlouvu, její kopii byste dostat měla. Pokud jste si ji neodnesla, měli by vám ji zpřístupnit dodatečně. Měla byste je znova navštívit a vzít si k tomu někoho zběhlejšího v jednání a pořídit si - třeba vyfocením - kopie. Pokud nebudou spolupracovat, pořídit audiovizuální záznam z jednání.
Bylo by vhodné prozkoumat onu stvrzenku, je důležité, vše, co je na ní napsáno.
Jestli chcete, vyfoťte ji a pošlete mi na gene.hawkins@ketry.cz, podívám se.
Co je napsáno v těch papírech, které jste podepsala? Já jsem taky koupila u aaa, ale měla jsem štěstí, že bylo zavřeno, tak to fungovalo jako e-shop a do 14 dnů bylo možné odstoupit od smlouvy.
A volala jste na tu jejich bezplatnou linku? Určitě bych se obrátila na právníka. Je divné, že vám nic nedali, kolik papírů jste podepisovala? Mně vždy jeden pro ně a druhý pro mě.
Ani si to nevzala sebou . Klidně si do tý smlouvy můžou dopsat další překvápko a ničím nedoloží že podepsala jiný znění...
Právník a doufat že to co podepsala neni neprůstřelný... Nebo holt tu plečku za 100k koupit a modlit se že to nebude šrot
Zajdi za tím právníkem, tohle sama nevyřešíš. Může to zajímat i policajty, právník ti poradí i postup jak se šmejdama dál jednat, nejlíp aby tam zašel s tebou... Jsou to šmejdi a ty snadná kořist (bez legrace)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.