Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mohu se zeptat jaké doporučujete povinné ručení? (je mi 19, takže bych to dal asi na mámu a mám octávku 1.6)
Na internetu je spousta porovnávačů, např.: top-pojisteni.cz/...
Nebylo by lepší začít na sebe? Sice to bude zpočátku dražší, ale budete si postupně sbírat bonusy za odježděné měsíce bez nehod, což se bude do budoucna hodit.
hele poradim ti todle napiš to na sebe když si plnoletej a porid si Allianz sice je to o nějakou stovku na rok drazší ale zase při bouračkách ti dostaví náhradní vozidlo nebo pokud chceš koukat na cenu tak si vemte českou pojištovnu ta je dost levná
ha ha ha- to mě pobavilo.. alianzka jedna z nejdražších.. uvědomte si že lidi bez bonusu a ještě pod 30 let to maji fest drahe takže to se sebou nesrovnavejte..jestli vy platite kolem 3t tak jemu to spočítají tak na 8 minimalně.. já to mam na rodiče, 1600 za rok a piskam si.. po 30 si to sjednam na sebe a bude to zas levnější.. a nebo jsou ty rodinné bonusy.. ale v tomhle si nejsem jistý jestli se mu pak budou přičitat bonusy
Já mám bonus 52 měšíců, je mi 24, bydím v obci do 1500 obyvatel. Mám auto z roku 1990, zdvihový objem motoru 1289 a u ČPP platím kolem 1750. Byl jsem u Slavie a tam chtěli již 2040. Pojišťovnu měním skoro každý rok. První rok jsem byl u České pojišťovny, poté u Generali, poté u Hasičské vzájemné pojišťovny, poté u Slavie a nakonec jsem zatím u ČPP, která je členem VIG, tedy patří do skupiny, jako Kooperativa. Od České pojišťovny jsem dostal zdarma lékárničku. U Generali jsem měl zase limity jen 18/35. Tehdy to ještě šlo. Dnes nelze mít limity nižší, než 35 mil. jak na zdraví, tak na majetek.
doplněno 05.11.12 17:11:O té jsem jednou také uvažoval. Ale nakonec jsem se tenkrát rozhodl pro levnější Generali. Ceny porovnávám třeba tady.
osobně doporučuji udělat pojistku na babičku,dědu apod.(jedinou zákonnou podmínkou je plnoletost a svéprávnost,takže ani nemusí mít ŘP,natož vztah k autu)-mám obě auta na dědu-2.5l+1.8l a jsem tam lehce přes trojčičku za rok.za obě(já bych na max.bonusy dosáhl asi až za 20 let)..Ono totiž než si člověk "vyjezdí" své bonusy trvá x let a hlavně stojí spousty peněz-a to zbytečně...,takže není o čem špekulovat...
grunere, blahopřeji k mládí a o Octávii.
Pokud budete jezdit na pojištění maminky, tak nikdy nebudete mít bonus. Pak mamince náhodou uděláte problém a i maminka bude mít malus.
Osobně bych obeslal emailem kopii techničáku všechyn (11) pojištoven, že požadujete udělat návrh smlouvy, včetně všech možných slev.
(některé pojištovny vylepší pojistné, při přepravě ZTP, vyjmenované obce, atd...)
Pak si vyberete a budete ještě licitovat o ceně..
Milane(zdravím)-proto jsempsal babička,děda-právě proto,že většina z nich již dávno není aktivními řidiči a kdyby náhodou cokoli,je jim srdečně jedno nějaký malus apod...To je právě výhoda celého systému,že se nevztahuje k řidiči,ale je vázán na vozidlo-a nejen ze své zkušenosti-než bych se dostal na "bonusy" dědy(a to mi je 36 a bez nehody),uplyne asi tak 20 let,a za těch 20 let nacou pojištovnám x tisíc,možná spíš desítek-proč,když nemusím,že...? Za ty kačky raději tradá s dětma dovču...
jednoduše-protože mimojiné je tam zvýhodněn věk-a od 50 nebodokonce 55 je co se věku týče max.sleva-no a vzhledek k faktu,že mi je 36 mám ještě 20 let čas...-zkrátka je výhodné-dokonce nejvýhodnější,řešit maximální slevy prostřednictvím dědy,babičky...,je to o penězích,o ničem jiném...
erikchu, taky ZDRAVÍM, je to o možnostech.
Požádal jsem jsem pojištovnu Uniqa o vypracování pojištění pro synka a nabídka byla 1900Kč +/-
Jelikož končí Direc, přeposlali pojištění do Uniqi a přišla nabídka na 971 Kč. Dneska mi volala paní z Dierctu, že zapoměli připsat i pojištění řidiče, takže posílají novou smlouvu, ale SE STEJNOU CENOU. Je mu 30 let a paní ho chválila, že má jen dvě nehody a maximální bonus...
A teď se v tom vyznej...
tak jsem se na to schvalně dival.. stačí počkat do 30 a pak to vyjde levně i s 5% bonusem co mam.. takže bonusy nahanět se nevyplati.. když teoreticky po 30 budu platit to same
doplněno 06.11.12 19:28:kdybys to chtěl napsat na sebe tak nejlip asi vyjde ČPP v ramci "rozumných" pojištoven.. existuji i instituce ktere uplatnuji slevu..
Zkus nejakyho poradce pres mraky pojistoven (nektery pojistovny jeste nedavno neresily bonus a malus a i tak davaly maximalni slevy).
Pokud bys zadnyho nesehnal napis mi SZ (jednoho znam a pouzivam ho 1-nou za 2 roky).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.