S Tank ONO dobrou (benzín), přileju VIF a cena je bezkonkurenční... (Brno, Praha, Vysoký Mýto) Párkár sem zkoušel aji ten z alberta, ale po něm bylo auto takový línější...
VIF je dobrá věcička u vysoce ekologicky moderních motorů. Výrobci asi nemyslí na moderní benzíny s řepkovou "přílohou", časem se projevují problémy jako špatný start, neudrží se ve volnoběhu ... Osobní zkušenost.
Já už na jiných než na levných ani netankuju... Za barákem mám Globus a když náhodou jedu na návštevu k rodičům tak mám cestou ONO. Dřív jsem jezdíval hodně na Primku, ale tu už nemám cestou. Docela rád jsem tankoval u Benziny, ale přestalo mě bavit pořád nabíjet tu speciální kartu abych měl slevu na litr a navíc už ani nemaj placku od SGS takže na ně prdim...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.