Zdravim. Chtěl jsem se zeptat,mam 4měsíce noveho hnujdaje i30. Při přezouvání jsem si všimnul "práchmizerný"ochrany podvozku. Spoje přetažení tmelem jak kdyby to dělali zaměstnanci "chráněné dílny".APOD. Napadlo mě nastříkat podvozek bitumelem. Ztratím zaruku..nechce se mě ptát přimo u dealera.a v servisce o tom není zmínka. Zatim dik za odpovědi.
Naši maji polo 6r. Červené a podvozek je žlutě stříknutý proti korozi, ale vrstva tak 5mikronu,skoro nic. Otec to vzal jak já říkám hajzllakem, ohřál ho, nastříkal všude... Kupovali to nové. Na garanční prohlídce technik koukal a byl chytrej. Otec mu řek že to co považují vw za ochranný nátěr, by uživatel musel používat jen v létě a ne v dešti a že jeho nástřik nemá vliv na záruční záležitosti. Technik koukal a šéf dílny tam svolal mechaniky a učně aby se koukly jak co je ochrana proti korozi. Podali si ruce a bylo. Ale je to o lidech. Natrefíte na manažera debila a je to.
Na záruku to vliv mít nemůže. Pouze pokud bys tím nástřikem přímo způsobil závadu a uplatňoval na tuto závadu záruku, pak s tebou oprávněně "vyběhnou".
na zaruku to vliv nema, auto sem strikal tyden po tom co sem ho dovezl ze salonu a mam to overene i u prodejce, je fakt ze se nejedna o hnujdaj ale melo by to byt vsude stejne
pokud ti budou chtit neuznat zaruku tak si vzdycky neco vymysli, o tom jestli se zaruka uzna nebo ne stejne z 90% rozhoduje prejimaci technik, zalezi jak to sepise
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.