Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Má auto bez klimatizace kabinový filltr

Od: protlacek1 odpovědí: 12 změna:

Dobrý den,

Mám auto renault Thalii II, R.V. 2010, 1149cm/50KW. Bez klimatizace. Díval jsem se kde bych mohl najít. A nenašel jsem ho!
Takže se musím zeptat. Má auto bez klimatizace kabinový filtr? Děkuji..

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nevím přesně, neznám tohle auto, jen jsem googlil, ale podle tohoto vlákna na renault foru, tam filtr není. Ale zkus to forum pročíst, třeba tam něco najdeš co pomůže.

hodnocení

0x
Prakticky všechna auta kabinový filtr mají před vstupem vzduchu do větráku. Bývá u nohou spolujezdce.
protlacek11
hodnocení

To zní logicky celkem. Teď řeknu svoji zkušenost.
Felicie r. v. 1999. Měla kabinový filtr v motorovém prostoru se vzduchovým, ale byl to spíš takový plstěný molitan.
Dacia Logan MCV II r. v. 2018 má kabinový filtr u nohou spolujezdce. Ale je tam klimatizace
Thalii r.v. 2010 1.2/50kw bez klimatizace. Tam kde by měl být kabinový filtr. Nebylo nic. Prázdné místo! Jako by tam nikdy nebyl ani s výroby nebo si to neumím představit.

Protlacek, všem Feliciím pasují kabinové filtry, které jsou jako ty moderní harmonikové a dávají se dovnitř topení po odcvaknutí pacek kolem otvoru topení v mot. prostoru.

Vyrábí Filtron jako K 1100.

drive2.ru/...

fugass*
hodnocení

0x
Zkuste hledat dle clia. Thalia je jeho klon, mohlo by to odpovídat.
protlacek1
hodnocení

Tady podle toho videa jsem rozebíral auto a tam kde měl být kabinový filtr nebylo nic...! Tak nevim...

fugass*
Zkuste najít na clio 3

youtu.be/...

hodnocení

0x

Zatím jsem auto bez klimy a s kabinovým-pilovým filtrem neviděl!

Všechny Fabie 1 bez klimy a Octy 1 třebas.

Nebo Felicie

drive2.ru/...

Na mých xsarách byl a na scéniku taky.

hodnocení

0x
Tak já zase viděl kabinový filtr pouze tam, kde byla klimatizace!A u nohou jsem ho viděl jednou... Nekde bývá za prihradkou spolujezdce, třeba Astra, u Ford Focusu MK1 pod torpedem (plast před čelním sklem)..
Atd.

hih
hodnocení

0x
Topeni dnesnich aut vypada uplne stejne jako klima, akorat tam chybi vyparnik, takze prostor na filtr tam je.
Dale v aute bez klimy chybi i kompresor.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]