Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou pojistku hledat

Od: buri123 odpovědí: 5 změna:
Zdravím, přestalo mi u Leona 1m 2004 110 kW fungovat osvětlení uvnitř vozu, stahování okýnek, centrální zamykání. Pořadí mi někdo jakou pojistku bych měl hledat?
Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Změř si všechny. Zas taková hromada jich tam není. Je u nich karta s popisem co která je v obrázcích.

červené 10A č 14 a 15

audiforums.com/...

buri123
hodnocení

Dobře díky.. a ještě jsem se chtěl zeptat jestli nevadí že jsou takhle naopak viz. Foto
Jakou pojistku hledat
buri123
hodnocení

Ono to není vidět, ale jakoby ty čísla jsou naopak

Ty u toho ležíš? (pokud myslíš celý pojistkový panel. viz tvá fotka o 90stup)

Vyspi se na to.

jo,

jestli myslíš pojistky, že jsou otočeny v paticích, tak těm je to šumák. Je to jen drát ta pojistka.Dej si klidně všechny stejně, ať se ti dobře čtou. Jen musíš dodržet barvy pojistek na pozicích (jejich ampérové hodnoty).

xenofob
hodnocení

0x

zdravím,

já bych hledal manuál a v nem popis pojistek

děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]