Nejste přihlášen/a.
Když chceš opici tak potřebuješ mít i na banány, takže BMW a pod. ty sice koupíš, ale jak se cokoliv pokazí tak jsi dojezdil Jen první servis po koupi tj. rozvody a náplně - koukni kolik tě to bude stát a když se na to vykašleš tak riskuješ že ti motor udělá pápá. Kolik stojí jedna guma atd.
A nevim co tu furt lítak oktávky a Fobie, když koncern obecně je předražený a technicky na něm nic extra neni. Spíš naopak, když se podíváš na HTP, TSI s řetězem a podobný paskvily... Citroen, Pažout, Ford, Fiat - je spousta aut který jsou dobrý a srovnatelný auto stojí polovinu než koncern...
Fobie X Punto (1,2 8V), Oktávka X Tipo nebo ještě Marea (oboje nejlíp v JTD), Focus 1 nebo 2 v benzínu... Např Marea, sice stará piksla, ale dá se pořád najít slušný stav a ten stojí max. 20k (protože Marea) JTD motory patří mezi nejlepší, kastle moc nerezne, auto celkově je pohodlnější a prostornější než Oktávka, je z ní i mnohel lepší výhled... Hnusný tak to nikdo nešlohne Akorát bacha, když v tom začneš jezdit, tak hrozí že se z tebe stane Fiatista (taky jsem ohrnoval nos, ale časem zjistil že to vůbec nejsou špatný auta, hlavně motorově a řešením prostoru...
Souhlas. Před třemi lety jsem koupil Xsara Picasso z roku 2003, všichni se mi smáli jak jsem zblbnul - auto od žabožroutů. Servis to samozřejmě občas potřebuje, já s tím najedu cca 30 tisíc za rok po půlce Evoropy a občas i po polňačkách. Ale jinak se mi zdá že je to naprosto v pořádku, na plyn (BRC) plynař už dva roky nesáhnul, z vážnějších problémů (mimo opotřebované díly v řízení) byl jednou termostat a podruhé jakési relátko.
Nebude se ti to líbit, ale zrovna dneska jsem četl o ojetých Mazdách2. Spolehlivé motory (ne diesel!), nerezaví, překvapivě prostorný vnitřek, ceny kolem 50 - 60 tisíc Kč. Pro začínajícího řidiče ideální.
Začínajícím řidičům většinou doporučuji něco levného, v čem se naučí jezdit, a u čeho jim nebude tolik líto, když to někde odřou o popelnici nebo trošku nabourají, a na co nebudou drahé náhradní díly. Nechci doporučovat konkrétní auto, ale třeba nějaká starší Oktávka by asi vyhověla. Hlavně aby měla platnou TK aspoň na rok, za tu dobu získáš nové řidičské zkušenosti a našetříš na něco lepšího, co Ti jako zkušenějšímu řidiči asi vydrží mnohem déle...
Z titulu pojišťovacího poradce, tak bych doporučil něco "méně živého", tj žádný dvoulitr nebo třílitr. Cena pojištění je dost odlišná od slabších vozů. A z mé vlastní zkušenosti se služebními auty - dvoulitrové oktávky mají dost velký problém jezdit pomalu, takže když si řidič nedá opravdu velký pozor, tak je vděčnou lovnou pro "švesky". U havarijního pojištění (opravdu se vyplatí když člověk hodně jezdí) rozhodně není BMW mezi těmi levnějšími.
Řekl bych, že ač to nebudeš chtít slyšet a nejspíše to neuděláš, ta Fabie bude ideální.
Potřebuješ "řešit další věci, lednička apod." Bez ledničky se žije dost blbě a pokud je "apod." stejně důležité, není s odložením 20tis bokem co řešit.
Dále počítej s tím, že pokud koupíš ojetinu, čekají tě okamžitě další investice. Výměna oleje, rozvody, filtry, a pod. a to spolkne taky 10-20 tisíc.
přesně tak... ...nechci tu dělat reklamu nebo inzerci...ale jednu bez investic bych mu prodal v té hladině co by rád
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.