Nejste přihlášen/a.
Jedu po silnici, nevím jestli je to obec nebo ne, asi ne.. celou dobu žádná značka o rychlosti. Jakoby jedu a celou dobu je 70, ale po zabočení 1-2km není značka , až dole je 50 před zatáčkou. Tak tou cestou jedu a na tachometru 81km/h a v pravo vidím stát auto, který 100% chytá :D. Myslíte, že by se po mě rozjeli? Problém je, že nevím kolik tam můžu jet.. Divný je , že ten druhej pruh jakoby když jedu nazpátek tak je tam 70km celou dobu. Může to být tak, že na jednom pruhu je 90 a druhej 70?
GPS lokace: 49.189333, 16.550134 a je to celá ta silnice směr dolů jsem jel z kopce.
Díky za odpověď
Seď na zadku, neplaš a čekej, až něco přijde. Když nepřijde, OK. Když přijde, nejspíš to bude odpustek, obvykle 600-1000,-Kč, bez bodů. Pak teprve buď zaplať (jednodušší, levnější) nebo začni něco řešit (složitější, dražší + body).
PS: Priklad1 si z tebe dělá srandu!
Proč srandu. Desetkrát denně mně v TV připomínají, že jsme právní stát. Jsme si všichni rovni. Kajínek i Nečesaný byli souzeni na základě nepřímých důkazů. Kajínek dostal doživotí, Nečesaný milion dvestě tisíc odškodnění. Kajínek neměl prachatého a vlivného tatínka. Pražský soudce co si vymýšlel důkazy jistě bude povýšen.
ctrlv.cz/...
Bohužel tam byla 70 :D Ale pěkná silnice na rozjetí, z těch 91 se to změnilo hned na 85, ale zase těžko říct není to přesný a zhruba jsem jel 80-90km/h
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.