Nejste přihlášen/a.
Zdravim
chtel bych koupit ojete audi a4 model B9 r.v. 2016 a vyse. Na aute najedu cca 20tis. rocne. Proto chci auto s vetsim najezdem protoze za par let ho budu mit jako pracovni a bude na odpis.
Potrebuji poradit jestli je problem u tohoto auta najezd treba nekde okolo 180tis. a ceka me velka generalka nebo tohle prijde az okolo najezdu 300tis.?
Dalsi vec je prevodovka. Ja bych preferoval manual jsem na nej zvyklej a nevadi mi nebo jestli u techto aut uz je lepsi brat manual kterych je i vice na trhu.
V prve rade. Diky za odpoved protoze s tim co pisete na zacatku se absotlutne stotoznuji!
Sedanu je opravdu minimum ale ja jdu po kombiku (vyssi tridy bych bral sedan ale jedine A4 se me libi v kombu).
Nafta mi nevadi mam s ni dobrou zkusenost z predchozich aut.
Co se tyce prevodovky tak jsem zvyklej na manual navic jsem slysel ze ma pri tom najezdu co chci lepsi zivotnost.
To co mi pisete mi presne potvrzuje to co je muj ideal: manual, nafta, kombi!
Jen pro srovnani:
nebo:
Vas nazor...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.