Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Audi a4 B9 nazor

Od: uth10 odpovědí: 3 změna:

Zdravim

chtel bych koupit ojete audi a4 model B9 r.v. 2016 a vyse. Na aute najedu cca 20tis. rocne. Proto chci auto s vetsim najezdem protoze za par let ho budu mit jako pracovni a bude na odpis.

Potrebuji poradit jestli je problem u tohoto auta najezd treba nekde okolo 180tis. a ceka me velka generalka nebo tohle prijde az okolo najezdu 300tis.?

Dalsi vec je prevodovka. Ja bych preferoval manual jsem na nej zvyklej a nevadi mi nebo jestli u techto aut uz je lepsi brat manual kterych je i vice na trhu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Jakmile není auto ve všeobecné známosti (tedy nemá jej każdý podržtaška nebo rozumbrada), v diskuzi je ticho po pěšině.
Tož tedy:
Manuály jsou v menšině (buď tedy automat dvouspojku jako STronic nebo Tiptronic s hydroměničem, co byl k šestiválcům)
Sedanů je taky minimum, převažuje kombi.
A benzinu taktéż méně, nafta je v převaze.
Vybírejte rozumně a s rozvahou. Co v autě není, to se nepokazí. Když chcete mít auto aż do odpisovýho stavu, bude tento přístup potřeba.
Za mě manuál, nafta, kombi a taky vyhlížení investic.
Jsou to 4 kruhy, navíc ojetý, także deset tam, deset tuhle. Tady je to v normě.
Určitě hledat tuzemský kus u ofiko dealera.
uth10
hodnocení

V prve rade. Diky za odpoved protoze s tim co pisete na zacatku se absotlutne stotoznuji!

Sedanu je opravdu minimum ale ja jdu po kombiku (vyssi tridy bych bral sedan ale jedine A4 se me libi v kombu).

Nafta mi nevadi mam s ni dobrou zkusenost z predchozich aut.

Co se tyce prevodovky tak jsem zvyklej na manual navic jsem slysel ze ma pri tom najezdu co chci lepsi zivotnost.

To co mi pisete mi presne potvrzuje to co je muj ideal: manual, nafta, kombi!

Jen pro srovnani:

autocartichy.cz/...

nebo:

dasweltauto.cz/...

Vas nazor...

fugass*
hodnocení

0x
Problém je, že u těchto auto se začínají věci kazit cca ve 150tis km. A je otázka, zda koupě v +/-180tis bude již těchto neduh zbavena. Mimo jiné přední náprava má mnoho možností kde utrpět obzvláště na cz silnicích. U audi se platí prémiovost, která se nevyvažuje spolehlivostí ale cenou servisu bohužel ano.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]