Nejste přihlášen/a.
Rozsvítila se žlutá kontrolka - vstřikování . V návodu je jedtě dál opatrně a do servisu. Motor občas kuckne - ztratí výkon . Když je studený , tak šlape bezproblému . Klidně i kontrolka zhasne. Až se motor zahřeje , tak občas jakoby vynechává a ztrácí výkon. Když to nechám zahřát až se zapne ventilátor a nechám tak deset minut na volnoběh , tak motor se začne klepat a běží jak traktor . Z výfuku se nekouří .
Co by to mohlo být?
Svíčky jsem měnil napodzim . Mají najeto 4tis. km.
Myslíte že to bude eletrika? (cívka , kábl )
Ještě doplním , že to začlo blbnout když jsem auto umyl vapkou (motor ne)
Motor jsem nemyl . Auto mám cca 10 let a vždy jsem ho vapkou myl (karoserii) . Jediné co mě napadlo je tam čidlo u výfuku . To by mohlo mít na to vliv?
Vapkou to myji klasicky , že ošplíchnu i spodek (pistolí tam ošplíchnu zevnitř kola . Ale to má podběhy .
Díky za info . Jsem právě v pondělí objednaný na servis . Tak aby mě nevěšely bulíky na nos . Ale asi to bude jak povídáte . Bude na vině ta vlhkost z myčky. Měl jsem právě obavy z toho volnoběhu , kdy se to klepalo a chrochtalo jak traktor. Divné je že za studena to jede jak fík.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.