Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto chciplo a uz nejde nastartovat

Od: frantamazda odpovědí: 4 změna:
zdravim mam dotaz mam Mazdu 5.r.v.2006,nafta.Auto mam cca 14 dni z aaa auto od zacatku kolisaly otacky pri volnobehu,ale nejak jsem to zatim nemel cas resit.Jenze dnes odpoledne jsem potreboval jet nakoupit,vycouval jsem z najezdu,zaradil 1 pak dvojku a ujel jsem sotva 100m auto chciplo a od te doby uz nejde nastartovat,normalne toci ale nechytne.Zkousel jsem odpojit baterku nechat nabit a zase zapojit ale beze zmeni toci ale nechytne.Pro jistotu dolil naftu a porad nic.Kontrolka zadna neobvikla nesviti.Nevite nekdo cim by to mohlo byt?Dekuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Todle je na věšteckou kouli nebo šikulu s diagnostikou
Mohli ti třeba padnout rozvody sundej dekli a koukni
asd1

Podle volnoběhu spíš přívod paliva = čerpadlo/ vstřiky.. Proč asi šlo auto do áček, určitě zas důchodce který už přestává jezdit na víkend za vnučkou...

pet32
hodnocení

1x

Nespadl vám řemen, taky jsem koupila auto z aaa a nedojela jsem ani domů, spadl řemen, naštěstí mi vrátili peníze

mathew
hodnocení

0x
Aspoň víš proč se toho někdo zbavil a dal to do áček. Nechápu proč jsi to kupoval, když to dělá od začátku... Každopádně to tipuji na málo nafty v motoru a tohle bývá drahé a u Japonce ještě dražší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma auto nejde nastartovat

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]